onsdag 3 juni 2009

Färg och läckra tittskåp

Hur läcker är inte den här inredningen? Bordet är Kvarnsten från IKEAs PS-serie. Stol Imprint på rödbetsat stativ och lampa Non random light. De läckra träkuberna heter Träby och kommer från IKEA (299 kr/st). De är målade i olika färger. Snyggt med bara en hylla i rött, som tar igen de röda stolsbenen. Jag gillar trasmattan till den moderna inredningen. Den bryter av snyggt. Hatten av för Karolina Karlsson och Charlotte Petterson, som har stylat den fina bilden. Se mer av deras styling här. Y

Bild från Sköna Hem. Foto: Jan Bengtsson.

6 kommentarer:

Proforma - Irene sa...

Läckert! Stolen var snygg, får mig att tänka på Eames-stolarna. Kuberna är effektfulla med olika färger, blir som en tavla på väggen!
Snyggt gjort!

Malin sa...

Supersnyggt! Kikade in resten av inredningarna. Inspirerande! :)

HELLO TIGER! sa...

Det är jättefint!

Jag har funderat på att ha ett sådant bord i vårt kök, men jag tycker att det är ett problem att bordet har tre ben eftersom det blir lite konstigt att ha fyra stolar till det.

anemonen sa...

Kanonfina grejor. IKEA har mycket fint till rimliga priser iaf för mig som har ett hem i ständig förvandling. Snygga tittskåp. Det lönar sig knappt att göra dessa själv när de har så fina på IKEA.

Blogg by Maliin Stoor sa...

Heja IKEA!

De kan sin sak, har ju hur mycket duktigt folk som helst...

Fina bilder!!
Ha de

Maliin

[room] by sofie sa...

Underbara bordet från Ikea...
me like! Grym styling från början till slut! Ska spana vidare på länken...

Kram Sofie