torsdag 31 januari 2008

Barnmöbler


Det var länge sedan jag skrev om barnrum. Barnens rum är de rum som ligger mig varmast om hjärtat! Våra små ska inte behöva växa upp i ett oorganiserat rum med ofunktionella möbler! Det håller säkert alla med om, men det är inte alltid de största resurserna läggs där! Jag har sett ett och annat hem med vackra kök och dyra badrum, där barnens rum är en fullständig röra! Det beror nog på att föräldrarna helt enkelt inte vet hur de ska få till barnens rum på ett bra sätt. För oss som är intresserade av inredning kanske det inte är så svårt. Men man får inte glömma att det finns de som inte alls tycker att det är roligt! Jag har skrivit en artikel om barnrum i tidningen Inspiration. Där finns en hel del enkla och billiga tips! Ska försöka visa den imorgon. fjaökf adlksfjk dlksfjöla
Möblerna ovan kommer från Habitat. Det lilla sitta-och-rita möbeln är läckert formgiven och härlig med sin röda färg, sängen är fulltständigt ljuvlig och led-lampan är cool! Jag gillar! sdkfgjölsgj klsöjjj
Bilder från Habitat

5 kommentarer:

Anonym sa...

Själv har jag ingen erfarenhet av barnrum, men det stämmer säkert som du säger att man har svårt med att inreda ett barnrum. Fina saker som du visar upp. Ritbordet hade jag gillat som liten aboslut. :)

Anonym sa...

Men gud vilket litet coolt skrivbord! Hur sött som helst!!!
kram

Designe sa...

Hej och tack för dina kommentarer hos mig! :) Åh, va jag gillade bilden längre ner på de 3 rummen med olika mönstrade tapeter. :)

Bodil sa...

När jag såg ditt inlägg blev jag hals över huvud förälskad i den lilla röda skolbänken. Så idag har jag publicerat ett inlägg på min egen blogg och länkar självklart till dig. Bara så att du vet. Tack för inspiration.

Annika sa...

Anne: Du anar inte vilka drivor av leksaker det kan bli om man inte ordnar bra förvaring i barnrummet!:) Ritbordet är så fint!

Perlan: Ja, det är verkligen både sött och coolt! :) Lyckad formgivning!

Designe: Den är så fin, den bilden! Jag gillar den mycket!

Bodil: Vad kul! Inspirera är ju det jag vill!