torsdag 17 januari 2008

Formex

Idag öppnade Formexmässan. Ett stort antal företag visar sina nyheter! Tänk vad härligt att få se alla vår- och sommarnyheter! Flera inredningsbloggare är på plats, så vi kommer med all säkerhet att få se jättefina bilder framöver! Jag hade tyvärr inte möjligheten att åka dit, men nästa Formex ska jag besöka. Bilden är från utställningen Design för Kidsen, som visas på mässan.

Bild från Formex. Fotograf Alexander Ruas.

2 kommentarer:

Nilla sa...

*ler* så inte att jag valt samma bild som du! :-)
Jag tänkte på det där med design för kidsen. "Kidsen" -vad är det för svengelskt ord förresten? Går det inte bra med design för barn?
Design för barn verkar vara så trendigt nu (nu när 70-talisterna är i barnproducerande ålder, eller?) Det gäller verligen att urskilja vad som är bra och vad som bara är konsumtions-trend-rider på köpvågen saker utan nytta. Dyrt som attan!

Annika sa...

Nilla: Det var ju festligt - av alla bilder! Det måste bero på att vi har samma utsökta smak! Fniss :) Jag håller med dig; design för barn låter bättre! Det är ju oerhört inne med design för barn, kanske speciellt inom modebranschen - men inredningsbranschen är inte långt efter. Vi får ta och göra ett inlägg om det här; det är ju ett jättebra ämne du tar upp! Hur mycket ska det få kosta? Tack och lov för IKEA, kan jag känna ibland!