söndag 23 mars 2008

Mönstrade tyger och härliga foton

Idag visar jag några Inspirerande bilder från ett amerikanskt hem. Bilderna har jag bland annat valt för det fina små sidoborden och de äldre stolarna med moderna tyger. Den fina korgen är perfekt som extra förvaring. Det blir fint i nästan alla rum, ex; barn-, sov- och vardagsrummet. Toppen i hallen för vantar och mössor! Vi har en korg i köket som sonen har papper och pennor i. Lätt att städa undan! De röda accenterna är härliga! Lägg dessutom märke till de fina, inramade familjefotona! Jag gillar att rama in foton på mina nära och kära. De blir de finaste tavlorna! Bilderna kan man inte se sig less på och de skapar en härlig känsla i rummet! Y dfffffakdfl sdfgsg sdfgdsg sdfgsdfg sdfgsdfgs sdfgdfsg
Bilder från Domino magazine.

11 kommentarer:

Anonym sa...

det är fint med svartvita bilder.. tiden har stannat till ett ögonblick

Tjohalia sa...

Du har alltid med så inspirerande bilder, det är alltid lika roligt att kika in i din blogg! Kram Sandra

anette sa...

Härliga bilder även om hemmen inte är riktigt i min stil. Jag har snöat in på rött som fond/accent i matrummet som kontrast till allt det vita.

Mamma Mia sa...

Jag älskar att omge mig av personliga bilder - och jag ska verkligen använda mig mer av det som "konst" på mina väggar i nya huset. Det ger verkligen en värme och härlig känsla till ett älskat hus.

Anonym sa...

ny bekantskap, trevlig blogg va det! återkommer gärna hit!

Jen of MadeByGirl sa...

WOW, i just found your blog, i love it! Great photos!


Jen Ramos
'100% Recycled DESIGNER Cards'
www.madebygirl.com

Anonym sa...

Fina inspirationsbilder! Harmoniska färger. Snygga tavlor... håller med, personligt är det finaste! Kram på dig!

Anonym sa...

Jättefina bilder!

Anonym sa...

Har varit inne och läst din blogg nu ganska många gånger och jag tycker att den är väldigt inspirerande.
En fråga bara. När du skriver att bilderna är från "xxx", så blir namnet länkat. Hur gör man för att få det så?? Jag skriver hela internet adressen och det känns onödigt.

Maria sa...

Vackra bilder!!! Gillar så tavlorna. Har ett kollage utav bilder hängande i trappen, svart/vita på Lufsen. Ha planer att be en vän ta bilder på oss tre, sambon, jag och hunden gärna med lite rörelse i. Skall sen göra om det till svart/vitt och förstora det på en canvasduk. Kul med lite annorlunda tavlor!

Annika sa...

Alla: Tack för era kommentarer - alltid lika kul att läsa dem!