torsdag 17 april 2008

Vackra kakelugnar

Som jag har skrivit förut så har jag inrett ett barnrum på uppdrag av tidningen Inspiration. Nu är det projektet klart. Det har varit väldigt mycket att göra, men så blev det riktigt bra också! Bilder kommer senare. Den trevliga familjen som jag har inrett hos har 3 fina kakelugnar! De har jag beundrat när jag har varit där. En kakelugn har länge stått högt upp på min önskelista och jag får nog vänta lite till. Under tiden njuter jag av kakelugnar på bild. Den här kakelugnen är så vacker! Y

Bild från Sköna hem.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, det är något alldeles speciellt med kakelugnar. Jag var lite inne på en till vårt nya hus, men det verkar vara lite trixande med eldning i den och då fick det bero denna gång. Vackra är de!

Anonym sa...

Spännande att se resultatet! Jättekul att du hänger på utmaningen! Lycka till! Kram Karin

Moagumman sa...

Roligt med en bild på en kakelugn!
Det är mysigt att elda i dem och de håller värmen länge. Moa är jättenöjd med sitt nya rum och hon kan knappt slita sig därifrån!

Annika sa...

Weronica: Jag gillar speciellt äldre kakelugnar - det känns att de har varit med ett tag! Jag gillar de flesta eldstäder - det är så vackert med elden och det är underbart med värmen!

Ella: Snart så! ;) Ja, såklart! Det är en rolig utmaning! Kram!

Moagumman: Vad roligt att ni kommenterar! Ja, ni ser att jag är inspirerad av era vackra kakelugnar! Jag är så glad att Moa gillar sitt rum! Att hon trivs i sitt nya rum är ju det allra viktigaste!

Anonym sa...

Vad spännande!!Ser fram emot att se bilderna!
anna.a/dromhem.blogg.se

Vardagstugg sa...

den där kakelugnen var ju jättefin! Väldigt fint mönster! Blir roligt att se bilderna. ja vi får 4 st i vår lägenhet som vi kommer att flytta till så det blir väldigt mysigt! Hoppas du får en trevlig helg!

Annelie

Annika sa...

Anna: Bilderna kommer på bloggen när tidningen har kommit ut i slutet av den här månaden!

Annelie: Fyra kakelugnar!!! Vad avundsjuk jag blir! :) Du visar väl bilder när ni har flyttat? Trevlig helg!

Anonym sa...

Hej,

Mkt charmig kakelugn,rococo ugn ca:1760.
Tyvärr saknas överdelen av kronan samt mittbandet.

Hälsningar/Bengt