onsdag 14 maj 2008

Förvaring

En lite annorlunda och härligt knasig förvaringslösning! Charmigt i ett barnrum. Jag gillar idén med pappersrullen på väggen - bara att dra fram mer papper när man vill rita. Mattan har en blek blå nyans som jag gillar. Snyggt med en fyrkantig matta med ett runt mönster! Ett bord i mitten av rummet och gott om plats att röra sig på är toppen i ett lekrum! Fint med den rosa pallen som färgklick och de gröna tyglådorna! Y aksdlföaksf öadksjöfks dsfafafd adsafsadf adsf adsf dd

Bilder från Better Homes and Gardens.

7 kommentarer:

Maria sa...

Hejsan, vad kul att du tittat in hos mig :-)

Jag är ju bara en amatörbloggare, men med ambitionen att bli bättre på att ta bilder, få bättre fantasi och lära mig hur photoshop fungerar. Varför ska det vara så himla svårt att sammanfoga bilder (för mig i alla fall) ;-)

Holmsunds blommor är en av mina favoritaffärer. Den besparar mig många turer in till staden när det ska inhandlas presenter. De är grymt duktiga:-)

Ha en trevlig dag!

Petra sa...

Åh, vilket fint rum, det gillar jag verkligen. Gillar också verkligen den utdragbara ritrullen, något att fundera på till vårt familjerum i källaren.

Ha' en bra dag.

Kram P.v

saravillfara sa...

Men du, det där rummet var verkligen tilltalande!
Vi ska göra om lillebrors rum, så inspiration likt denna passar mig perfekt just nu.
Man tackar!

Strandviks-Villan sa...

Jättefint! Gillade verkligen det rummet, annorlunda! Skulle behöva fixa mer förvaring i Storasysters rum, hon älskar att pyssla och har så mycket småsaker, så alla de små lådorna ovanför bordet skulle vara bra!

Annika sa...

Maria: Jag ska gå en kurs i Photoshop till hösten! Känns som att det behövs till bloggen! :) Mina systrar, som bor i Holmsund, pratar varmt om Holmsunds blommor! Kul med deras blogg! Ha en fin dag!

Petra: Ja, visst var det smart med ritrullen! Ha en bra dag! Kram

Saravillfara: Kul att bilderna inspirerade!

Strandviks-villan: Ja, det är smart med små lådor när man gillar att pyssla! Ett liten låda för varje sak!

Nilla sa...

Åå det där gillade jag!

Annika sa...

Nilla: Vad kul!