onsdag 28 maj 2008

Randigt

Jag fortsätter på det randiga temat från igår med några bilder från Living Etc. Jag gillar den översta bilden med inredningens softa färger. Här är det randiga temat inte lika uppenbart som på den nedre bilden. Ränderna återkommer i lampan, den höga vasen, divanen, de vackra fönsterluckorna och även i elementet. Hur man kan komma på idén att måla elementet i den färgen kan man undra, men på något sätt fungerar det ju faktiskt! Jag gillar blandningen av former, mjukt och kantigt. Det är en fin balans i den här inredningen. sss sss ddd ddd ddd ddd dddddddddddddd dddddd dddddddddd ddddddddddddddddddddd ddddddddddddd ddddd dss Den nedre bilden är för er som tycker om raka linjer och en mer distinkt inredning. Här kan man inte undgå det randiga temat. Det finns mycket som är snyggt i den här bilden; det läckra vita skåpet, den skira gardinen (ser ni ränderna där också?), lampan och bordet. Jag gillar de gröna kuddarna i soffan - de mjukar upp inredningen på ett trivsamt sätt. Y dddd ddddd ddddd ddddd ddd ddddddddddddddddddd ddddddddddddddddd ddddddddddddddddd Bilder från Living Etc.

5 kommentarer:

Åsa sa...

Jag gillar båda inredningarna. Den undre är riktigt snygg, men den övre känns mer trivsam på något sätt. Det är nog de runda inslagen som gör det.

Anne (anness) sa...

Vad snyggt det var, härligt att ha naturen precis bakom ett stort fönster

Anonym sa...

Så snyggt.. Gillar randigt!
Ja man kan undra hur man får idén till att måla elemetet som man gjort. En annan hade ju aldrig ens tänkt den tanken förmodligen! :)
Men som du säger, det fungerar!

ha det gott!! Kram P

Vardagstugg sa...

hej! kikar snabbt in och säger grattis till bloggandet i vk! :-)

Annelie

Annika sa...

Åsa: Ja, det runda inslagen mjukar upp och då känns ofta rummet mer trivsamt!

Anne: Ja, utemiljön blir verkligen en del av inredningen! Och det är vackert!

Perlan: Nej, den tanken hade inte slagit mig, men lite inspirerad kan jag bli! Kram

Annelie: Tack, vad gulligt av dig!