torsdag 26 juni 2008

Lurigt med färg

Här har ni ett bra exempel på hur lurigt det kan vara med färg på bilder. Titta på bänkskivans och burkarnas färger på de olika bilderna! Det är verkligen något att tänka på när man beställer över nätet. Det kräver bra fotografer hos nätbutikerna - för det är såklart viktigt att man får rätt färg när man inreder! Sedan kan ni ta en titt på stylingen i de olika bilderna - samma diskbänk, men olika stylad. Lite kul! Vilken stil föredrar du? Ljuvt romantiskt, som på övre bilden eller mer färgstarkt, som på nedre bilden? Rummet har snyggt tak och visst är det gulligt med hjärtknopparna på lådorna? Y ddddd dddddddddddddd ddddddddddddddd ddddddddddd ddddddddddddd Bilder från Shoot Factory.

4 kommentarer:

"Infing" sa...

Jag gillade hyllan med glasdörrar och va fina handtagen med hjärta var!

Annika sa...

Besöker din blogg för första gången och besöker den gärna igen... Oj vilken skillnad på bilder! Tycker båda är fina, men är väl lite romantiskt och tycker den översta bilden är finast. Annika.

Strandviks-Villan sa...

Hmmm... just idag gillar jag den övre bilden mer. Har märkt det där lite själv när jag fotar, ibland går det inte alls att få bilden att se ut som i verkligheten.
Gör så stor skillnad om det är soligt eller grått ute eller vilken inomhusbelysningen är.

Annika sa...

Infing: Ja, hyllan är jättefin! Och hjärthandtagen med!

Annika: Vad kul - du är så välkommen tillbaka! Jag håller med - den översta är min favorit!

Strandviksvillan: Du har så rätt; ljuset är verkligen jätteviktigt! Gör större skillnad än man tror!