lördag 14 juni 2008

Ännu en kakelugn

Ni som läser min blogg vet väl vid det här laget att jag gillar kakelugnar? När jag såg den här vackra kakelugnen, tänkte jag att den måste ni få se! Fin, eller hur? Jag gissar att den här kakelugnen står där den alltid har stått! En sådan kakelugn man får på köpet när man köper lägenheten. Det är någon viss charm med det! Man köper en lägenhet och har man tur så finns där en eller flera kakelugnar - ibland vita, enkla och lätta att ta till dig, ibland gröna och utsmyckade, inte helt självklara att ta till sig. Men det är bara att gilla den kakelugn man fått! Den har stått där i kanske 100 år och den ska stå där i 100 år till! Y ddddd dddddddd dddddddddd dddddd dddddddd dddddddddddd ddddddddddddddd ddddddddd ddddd dddd Bild från Hemnet.

8 kommentarer:

www.gottablandat.wordpress.com sa...

ja kakelugnar är verkligen charmiga!!! ha en bra helg!!

Sandra / Vit design sa...

Vilken fin kakelugn! Kram Sandra

Mamma Mia sa...

Underbart med kakelugnar. Har alltid velat ett hus med kakelugnar... men nu får det bli en öppen spis i all enkelhet istället med det hus vi bygger. Men sanslöst vackra är kakelugnar.

Ellas Inspiration sa...

Verkligen charmigt, håller med!!

Ha en riktigt skön söndag!

Kram Karin

Josefine sa...

Jag har också spanat in den kakelugnen på hemnet, jättevacker! Tänkte bara höra med dig som inredare vad du tyckte om lägenhetens staging?

Vardagstugg sa...

Tror bestämt jag måste bjuda hem dig tillsammans med "Ljuvligt Hemma" nån dag så kan du få spana in våra kakelugnar om du vill =) skulle vara trevligt med en ny bekantskap!

trevlig söndag!

Annelie

Åsa sa...

Verkligen fin kakelugn. Lite prinsess-aktig på nåt sätt. Eller som en gräddbakelse.... =)

Kram Åsa

Josefine sa...

Tack för dina fina kommentarer!
Jag håller med dig om stagingen. Jag tycker inredningen är för maskulin. Jag tror inte den går hem bland majoriteten av spekulanter på lägenheten. I staging är det ju meningen att inredningen ska tilltala en så stor målgrupp som möjligt!