torsdag 5 juni 2008

The Tree

Jag gillar nya The Tree, formgiven av Eero Aarnio. The Tree är en rumsavdelare, främst avsedd för offentliga lokaler, men också ett konstverk. Därför lär vi se The Tree i en och annan privat bostad framöver. Så här säger Eero Aarnio om sin produkt; "The Tree är som många andra av mina formgivna produkter - till hälften ett vardagsföremål och till hälften ett konstverk. Den fungerar självklart som rumsdelare och dekoration, men fiffiga testare använder den säkert även som klädhängare". Vinsten från varje The Tree går till plantering av fyra fruktträd, genom finska projektet World Vision för områdesutveckling i Anderna i Peru. Blivande designklassiker? Kanske det! Y dd dddddd dddddddddd ddddddddddddd ddddddddddddd dddddddddddddd ddd dddddd dddddd ddddddddd dd Bild från Design Eero Aarnio.

6 kommentarer:

Anne (anness) sa...

Kul men annorlunda rumsavdelare! Vilket häftigt tak ni har, en tapet! Inte sett förut med det ser jätte fint ut! Önskar dig en trevlig helg och att nationaldagen blir fin!

www.gottablandat.wordpress.com sa...

trodde först de var en smyckeshängare. cool rumsavdelare! kram

Tjohalia sa...

Vilken läcker rumsdelare!

Svar: Vad tråkigt att höra att eran katt blev överkörd! Ja det är inte ett lätt beslut. Just nu har hon iallafall lite hosta så hon får vara inne tillsvidare och gå ut i sele istället. Kram Sandra

Annika sa...

Anne: Tack! Mönstret är diskret, så taket är jättefint - vi gillar det! Trevlig helg till dig med!

Gott å blandat: Ja, det kan jag förstå! :) Kram

Sandra: Ja, visst är den läcker! Vår katt blev inte överkörd - men hade hon fått vara ute hade hon blvit det på en gång! Hon var ju döv och inte rädd för något pga det! Lilla My (Mysan) var en vacker vit katt med ett blått och ett grönt öga! Saknar henne!

Mamma Mia sa...

Fina träd - och vad bra att projektet bidrar till utveckling i behövande länder! Sånt gillar jag.

Annika sa...

Mamma Mia: Jag håller med!