måndag 2 juni 2008

Utemöbler

Igår kom senaste numret av tidningen Inspiration ut. Ni kan läsa min artikel om utemöbler här (klicka fram till sidan 11). Kolla in de fina utemöblerna från EM och stolen Spring i teak från Berga Form. På bilden ovan ser ni matgruppen Spring från Berga form. Bordet är tillverkat av teak, det är fällbart och har en elegant form. Stolarna har ett fjädrande stålstativ som ger ett behagligt gung och sitsen är av textaline. Formgivare är Staffan Hultgren. Berga Form har gjort möbler i över hundra år. De senaste 30 åren har de inriktat sig på utemöbler. Deras möbler ritas av fristående formgivare. Berga Form har ett bra miljötänk och all teak som används i deras produktion tas ur skogsplanteringar som vårdas enligt normerna för ett välmående skogsbruk. Y ddddd ddddddddd ddddddddddddd dd ddddddddd ddddddd ddddddd ddddd ddddddd dddddddddd ddddddd ddddddd ddd Bild från Berga Form.

7 kommentarer:

www.gottablandat.wordpress.com sa...

sa snygga utemöbler!!

Elin, elinphoto.se sa...

Snyggt, snyggt!

Vad kul med en ny artikel som du skrivit...
(Har inte hunnit läsa den ännu!)

Kramis!

Sofie sa...

Vilken fin utegrupp! Effektfullt när brädorna på bordet går i samma ton och riktning som brädorna på golvet!

Nu ska jag läsa din artikel! :) Kram på dig!

Anonym sa...

Riktigt snyggt och fräscht!
Hade appselut inte tackat nej till den gruppen.. Jag har många ställen den skulle kunna plats på! :)
Ja du Annika.. det är tok mycket att göra.. Men jag har försökt att koppla av lite i helgen.. vilket nu straffar sig när man kommer hem.. haha.. Men det är angenäma problem! :)

kram!!!

Anne (anness) sa...

Jätte fint, men jag saknar lite mer mindre möbler och bänkar med smarta bord/avlastningslösningar för trånga balkonger. Roligt att du har en till artikel i tidningen, måste kolla in :)

londonhem sa...

jättesnygga!!!!!

Annika sa...

Alla: Tack för era kommentarer! Ja, visst är det snygga utemöbler! Skulle gärna ha en sådan grupp i vår trädgård. Kram!