söndag 20 juli 2008

Donkey från Lyktan

Fina barnlampor är inte helt lätt att hitta, men visst finns de. Titta bara på gulliga Donkey! Nu tycker jag i och för sig inte att barn behöver ha speciella lampor. Det viktigaste är att de är säkra (det förutsätter man ju att lampor designade för barn är). Jag har hört vissa som är av åsikten; "låt barnen bränna sig, så lär de sig att man inte ska ta där"! Men jag kör inte på den stilen. Tids nog växer de upp och lär sig, är mer min stil. För mig känns det självklart att man skyddar barnen från brännskador (halogenlampor ex kan bli rejält heta) och elektricitet! IKEA är duktiga på säkerhet - de har sina vägglampor i form av stjärnor, blommor, månar mm. Dessutom finns läslampor med "spindelnät" som petskydd. Mycket bra! Donkey kommer från Lyktan Bankeryds belysning. Y ddddddd dddddddddd ddddddddddd dddddddd dddddddd dddddddddddd dddddddddd dddddddddd dddd d Bild från Lyktan.

6 kommentarer:

Elin, elinphoto.se sa...

Vilken söt lampa!
Jag håller med dig till fullo, det är viktigast att lampan är säker för de små liven men visst är det skoj om den är fin också :-))!

Kram och TACK för senast!

Hemma hos Lorei sa...

Mja, vad det gäller spisen är jag lite så kanske.... min dotter rörde i sin första sås sittandes på diskbänken under NOGA övervakning redan som 8 månader gammal. Men då blir det naturligt att spis och mat är varmt.
Vad det gäller el, lampor, våra otäcka elradiatorer etc kan man inte vara nog försiktig!

Den lampan var verkligen söt! Du är enorm på att nosa fram fina saker. :)

Annika sa...

Elin: Ja, såklart lampan ska vara fin! Och säker! Tack! Kram!

Annika sa...

Hemma hos Lorei: Det är ju helt rätt att låta de små bekanta sig med det som kan vara varmt eller hett! Men under bevakning, som du gjorde! Inte låta de bränna sig, för att lära... Det tycker inte jag, iallafall! ;)

Tack, vad glad jag blir!

Anne (anness) sa...

Håller med! Inte ska man väl låta barnen skada sig själva bara för att de ska lära sig. det är ju galet tycker jag. Lampan är ursöt!

londonhem sa...

nej inte kan man lata barnen branna sina sma fingrar bara for att de skall lara sig. Vilket sot lampa!!
kram
anna