tisdag 29 juli 2008

Sommar med Ernst

Jag missade faktiskt i stort sett hela Sommar med Ernst igår. Det är det som är så härligt med sommar - inte ens favoritprogrammen blir särskilt viktiga! Dessutom hade jag annat att titta på; världens sötaste Luna! När man får chans att mysa med en bebis, så förbleknar lätt allt annat! ;) Jag hann i alla fall se att Ernst dukade med servisen Pergola, som jag har skrivit om förut. Den är härligt somrig! Jag gillar verkligen det här bordet! Så snyggt! Jag gissar att Ernst har tillverkat det själv. För fler bilder från gårdagens program - titta här! Jag läste på Expressens hemsida att Ernst får en mängd otrevliga mejl och en massa elaka kommentarer på TV4:s egen Ernst-sajt om honom som person! Sådant förstår jag mig bara inte på! Y dddddddd ddddddddddddd dddddddddddd ddddddddd dddddd ddddd Bild från TV4.

9 kommentarer:

Anne (anness) sa...

Jag kan heller inte förstå varför han får elaka kommentarer. han är en perosn med otrolig personlighet och verkar ha ett sånt varm hjärta. ha det så skönt nu! Och skippa tv framför solen :)

Lisa sa...

Jag är så glad att både du och Karin (Ellas inspiration) håller mig uppdaterade vad Ernst gör! Jag gillar honom också skarpt, förstår inte negativa kommentarer.. men vi är så oldfashioned vad gäller TV, att vi inte ens har någon framme.. Fast i huset blir det ett litet TV rum, men separat från vardagrummet :-)

Ellas Inspiration sa...

Ja, gud va vore vi utan allas vår Ernst. Förstår mig inte på hur man kan bli upprörd på den här underbare filuren. Så mycket godhet det finns i en sån lång man!!

Kram Karin

Pethra sa...

Jag förstår mig inte på personliga påhopp heller, vad har de för syfte? Inget uppbyggligt i alla fall. Dessutom verkar Ernst vara en varm person.

Jag har inte sett Sommar med Ernst, ser knappt alls på TV, men hoppas det går att se på webb-tv en dag när jag känner för det.Ha det gott och pussa på lilla bebisen!

Malin sa...

Det är så hemskt med påhopp och negativa kommentarer. De måste skrivas av människor som känner sig bättre själva, om de får klaga lite på andra. Usch sådana gillar vi inte:P Kram

Tjohalia sa...

Jag kan inte heller förstå folk som är otrevliga. Det är ju uppenbart att det är avundsjuka som gäller, kram Sandra

Annika sa...

Alla: Det är så tråkigt att man inte får sticka ut i mängden! Stör man sig på Ernst kan man antingen stänga av TV:n eller bara njuta av hans underbara inredningar! Jag tycker att han är härlig på sitt alldeles eget speciella sätt! ;)

Annika sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
"Infing" sa...

Jag blir så trött när folk håller på sådär, antagligen är dom bara avundsjuka på att han är så härligt glad och positiv. Stäng av tv:n då istället om det är så störande eller hur!

Jag missar iallafall aldrig ett Ernst-program, sista stället han var på var verkligen fantastiskt, vilket ställe och mannen i programmet var ju helt galet sprudlande och positiv! :-)