fredag 18 juli 2008

Trevlig helg

Fredag igen! I helgen blir det dop. Det är min syster Elins lilla tjej - Luna - som ska döpas. Jag pratade med syrran igår. Det kommer att bli en massa barn på dopet och det är ju precis som det ska vara. Lär nog bli livat och härligt! :) Min man ska sjunga två sånger i kyrkan, så en och annan tår kommer nog att fällas. I alla fall av mig. Vad händer mer? Fixa med huset, som vanligt - ett evighetsprojekt när man har ett hus från 1923. Tur att vi tycker om det så mycket! En och annan mysig promenad med Ville hinns förstås med. Jag ska också unna mig sköna stunder i solstolen. Läsa tidningar och ha det bra. Nya pocketböcker ska inhandlas. Ha en underbart härlig helg! Kram! Y dddddd ddddddd ddddddddd dddddddd ddddddddd dddddddddd ddddd Fotot är privat.

10 kommentarer:

Mamma Mia sa...

Härligt med barndom - vad fint med sång av släkten på dopet :) Må solen lysa ordentligt på dopet!

Pethra sa...

Låter underbart! Och pocketböcker hör sommaren till, har läst ut ett par av Anna Jansson och har några till som väntar.

Nilla sa...

Det är så härligt med barndop!
En man som sjunger låter trevligt ;-)

Anne (anness) sa...

Vilket fint namn hon får lilltjejen :) Ha en underbar helg!

Vardagstugg sa...

tack för senast , var ju jättekul! Ha en trevlig helg och ha så trevligt på dopet!

Kram Annelie

Annika sa...

Mamma Mia: Ja, det är mysigt att gå på barndop! Och nu är det ju mitt syskonbarn som ska döpas, så det är ju förstås lite extra speciellt! Tack, vad gulligt av dig - det hoppas jag också!

Pethra: Jag håller med; pocketböcker här sommaren till! Det är så härligt att försvinna in i en bra bok ibland! ;)

Nilla: Ja, det är trevligt med min sjungande man! ;) Det är fint att han sjunger på dopet. Kan bli lite extra känslosamt dock - jag får ta med näsdukar och ta på den vattenfasta mascaran! :)

Anne: Ja, visst är Luna ett fint namn! Det passar henne jättebra! Tack, du med!

Annelie: Tack själv! Det var jättetrevligt! Det får vi göra om! Tack! Ha en fin helg, du med! Kram!

londonhem sa...

Hoppas att ni får en solig härlig helg. Vad kul med en man som sjunger, förstår om du fäller en liten tår, önskade att min man kunde sjunga..........fast jag är inte speciellt bra på det heller.
Kram
anna

Sofie sa...

Vad mysigt med dop :) Luna är ett sånt vackert namn måste jag säga. Hoppas att ni får en härlig dag och en fortsatt trevlig helg! Kramar, Sofie

Annika sa...

Anna: Tack, vi har haft en härlig och solig helg! Jag snyftade lite när maken sjöng - precis som jag trodde. Jag var inte ensam, kan jag säga! ;) Kram!

Sofie: Ja, det är alltid mysigt med barndop! Det blev en jättefin dag! Och jag håller med dig; Luna är ett så fint namn - passar lillfröken perfekt! Kram!

Elin, elinphoto.se sa...

Ja, mysigt blev det ju :-))!

Kramis!