fredag 25 juli 2008

Trevlig helg

Dags att önska trevlig helg - igen! Jag har skrivit det förr, men; Hur fort kan tiden gå? Jag hänger verkligen inte med... ;) Efter en skön vecka med kusinlån (syrrans Neo sov över), biobesök (Kung Fu Panda - 4 poäng av 5) och barnkalas vid havet (hurra! vi föräldrar fick följa med), så ser jag fram emot en mysig helg! Vädret är toppen och vi åker en sväng till havet även idag! Det verkar som att hela Sverige kommer att få varmt och soligt i helgen, så det lovar ju gott! Dessutom så har jag haft besökrekord på bloggen den här veckan! Jättekul! Jag misstänker att jag, förutom Åsa på Aftonbladet, har Dreamhouse och Helena (Room & serve) att tacka för att fler hittat hit! Ha en underbar helg! Kramar! Y ddddddd ddddddddddddd ddddddddddddd ddddddddd dddddddddddd ddddddddddd dddddddddd ddddd dddd ddddddd dddd d Bild från Martha Stewart.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!

Jag kommer att få ärva en 3-sits lädersoffa i stil med denna http://lh4.ggpht.com/_kwuvuOMU88M/R6GF2cNJiJI/AAAAAAAAE6E/NY2jE5OckwI/Sofa331.jpg men i svart. Jag gillar lantlig/new england stil. Har du nåt förslag på vilka kuddar som skulle tona ner soffan lite så den inte skulle verka så modern?

Helena/roomservice.blogg.se sa...

Nu ska du nog klappa dig själv på ryggen. DIn blogg är så vacker :)

Vardagstugg sa...

Hej hej!
Gillade bilderna i det tidigare inlägget, väldigt fina!
Hoppas du får en trevlig helg! Ska på auktion i Norrmjöle, vi kanske ses?

Ha det bra / Annelie

Anonym sa...

Hoppas du får en alldeles underbar helg! Kram kram.

Margareta, Holmsunds blommor sa...

En trevlig helg önskar också

Nilla sa...

Ha det så skönt!

Pethra sa...

Låter som en hektisk och helkul tid med barnen. Extra roligt när man som färälder fortfarande får följa med! :-) Kul med besöksrekordet!

Fredriks Inredningsblogg sa...

detsamma till dig... Kolla in vår hallrenovering på min blogg... va tycks? Ha en nice dag!

Annika sa...

Alla: Tack för era fina kommentarer!

Helena: Tack!