söndag 6 juli 2008

Walk-in-closet

Inspirerad av Carrie´s walk-in-closet - både den nya och den gamla - visar jag inspirationsbilder på klädkammare. Den översta kommer från Elfa. De har ett hyllsystem som du kan sätta ihop i princip som du vill. Fräscht med vitt och björk. Nästa bild kommer från Ikea, som också har flera olika delar, så du kan designa din walk-in som du vill. Mysigt med en fåtölj och en gosig matta. Bild 3 visar Nicky Hiltons walk-in-closet. Tänk bort henne och hennes miljoner, för en sådan här klädkammare kan man fixa för en ganska billig penning - tänk Ikea! ;) Köp en stoppad fåtölj på loppis eller Ikea, så kommer du billigt undan. Elegant med det brun-svarta golvet! dddddddddddddddddddd ddddddddddddd ddddddddddddd dddddddddddddd ddddddd
Den fjärde bilden visar en platsbyggd klädkammare i ett privat hem. De har kompletterat med lådor från Ikea. Golvet är målat i en varm beige nyans. Fint! Sist, men inte minst, ett fint rum i ett danskt hem. Rummet har ett vackert, oljat plankgolv och garderober med frostat glas. Jag varvar mellan att skriva klädkammare och walk-in-closet, som ni märker. Walk-in-closet låter ju aningen lyxigare. :) Klädkammare är ju faktiskt det svenska ordet. Så vilken av dessa klädkammare väljer ni? Y ddddd ddddddd dddddd ddddddddd ddddddddddd dddddddd ddddddddd dddddddd dddddd ddd dddddd dd Bilder från Elfa, Ikea, Vi i villa, Family Living.

10 kommentarer:

Sofie sa...

Vad kul att se olika sorters klädkammare. Jag föll direkt för bild nr 4! Känns rent och fräscht, precis som jag tycker att en klädkammare ska se ut :) Nr 5 var inte heller så pjåkig.

Kramar, Sofie

Tjohalia sa...

Vilka underbara klädkammare du visar! Det skulle vara en dröm att ha en sån. Haha, jag har redan tänkt ut att jag ska en provdocka och en stor silverspegel där inne. Kram Sandra

Mamma Mia sa...

Jag planerar ett "dressingroom" (ännu en ordvariant) till vårt hus. Förvisso inte stort som ett rymligt rum, men ändå... Även om jag gillar Hiltons "klädvrå" så får det nog bli en IKEA-lösning eller Elfa-lösning för min del. Kring dessa lösningar har tankarna kretsat i alla fall. Kanske kan jag visa bild på min variant en dag... ;)

J o h a n n a - Inredning & pyssel sa...

Åh så där vill jag också ha det hemma!! Tänk så underbart! Ordning och reda! Ha en bra dag!

Linda P sa...

Hihi, din kommentar finns nu inbakad i mitt inlägg :)

Annika sa...

För att förtydliga det hela; en walk-in-closet är detsamma som en klädkammare, alltså en garderob som man går in i. Medan dressing room är ett rum där man även klär sig. Om man nu ska vara petig! ;)

Snusans Inredningsblogg sa...

Ååh vad jag skulle vilja ha plats för en walk-in-closet! Min favorit är bild nr 2. Det vore så jäkla skönt att kunna ha sådan ordning och där allt har sin plats.

Annika sa...

Alla: Tack för era fina kommentarer! Vi håller på och inreder vår lilla klädkammare. Bilder kommer när den är klar. Kram!

Hanna sa...

Jag väljer den andra. Skulle så gärna ha en walkincloset men bor i lägenhet. Tror inte hyresvärden skulle uppskatta om jag börjar bygga om....

Amistres sa...

nummer två....älskar de runda lamporna och de softa färgerna.