torsdag 7 augusti 2008

Franska mönster

Det är roligt med olika inredningsstilar! Vi, som arbetar som inredare, ska ju kunna inreda i den stil som önskas. Ibland är det en härlig mix av olika stilar, som gäller. Jag fick i uppgift, på en inredningskurs jag gick för några år sedan, att inreda ett vardagsrum i orientalisk stil. Så kul! Jag har inte alls den stilen hemma, men det är ju inget hinder. Tänk om jag inredde överallt som det ser ut hemma hos mig! Men en touch av det finns nog alltid med! ;) dddddddddddddd ddddddddddd ddddddddddddd ddddddddddddd dddddddddd
Visst syns det på bilderna att de kommer från ett franskt hus? Här är man inte rädd för mönstrade tapeter, minsann! Och vi pratar inte fondväggar! Färgsättningen är mild. Den rosa färgen sticker ut lite, men fungerar, eftersom stilen är så väl sammanhållen. Det mörka golvet håller ihop inredningen och dämpar ner. Jag gillar färgerna i köket och hallen, blått-vitt-brunt! Fint! Y ddddd dddddddd ddddddddddd ddddddddddd ddddddddd dddddddddd ddddddd ddd ddd Bilder från Shootfactory.

8 kommentarer:

Sofie sa...

Söta tapeter :) Tror att ju mer folk tröttnar på fondväggar, ju mer kommer helmönstertapetserade rum. Så länge det inte är ett alltför jobbigt eller tungt mönster på tapeten så tycker jag det är riktigt snyggt :) Som på bilderna. Trevlig helg! Kram, Sofie

prinsessa1976 sa...

For noen nydelige tapeter. Jeg elsker blå/ turkis fargen som er på mote i år. Ikea festen var en stor greie. Jeg lover!! Men det var ganske rart å være der når den ene kjendisen etter den andre gikk forbi som om det var det narurligeste i verden. Men for en opplevelse. I dag kommer tidningen her hjem til oss for å ta noen bilder så her må det stedas. Ha ei flott helg og en herlig fredag. Kelm fra Elin:O)

londonhem sa...

wow, helt i min smak, skulle sa garna vilja ha obehindrat med pengar ;o) ja vem skulle inte vilja ha det. Problemet ar att jag nog skulle andra och fixa hela tiden.

ha en riktigt bra helg
kram
anna

Anonym sa...

Vilket underbart hem... älskar det! Kram kram.

www.gottablandat.wordpress.com sa...

vilka ursöta tapeter! finns sa himla mkt snyggt och orginellt och roligt som verkligen piggar upp!!

Leva som jag sa...

Den vackra ledstången till trappan, går ju inte av för hackor
Gud så snygga bilder
kramar M

jennys hus sa...

fina bilder. Hallen var superfin med den snygga trappen och ledstången. Trevlig helg/jenny

Anonym sa...

Jag gillar trappan där väldigt mycket!