måndag 4 augusti 2008

Sommar med Ernst

Idag sändes sista delen av Sommar med Ernst. Jag gissar att han är tillbaka med programmet nästa sommar. Programidéen fungerar verkligen. Personligen vill jag se mer inredning och mindre personer och mat, men det är ju jag det! Jag vill se Ernst inreda! ;)
I dagens program inredde han en stuga i Värmland. Rubriken på Sommar med Ernst sida är "Enkelt och vackert" och det stämmer ju så bra! Titta på bara bilderna; en väggfast bänk, ett gammalt slagbord (som inte målades vitt) och udda stolar. En fin kamin och en vacker pelare av ved och mysfaktorn blir hög! Y ddddddddddd ddddddddddddd dddddddddddd dddddddddd ddddddddd ddddd dddd Bilder från TV4.

10 kommentarer:

Sofie sa...

Tusan, jag missade ju kvällen program! Vad fint det blev :) Jag får njuta av bilderna istället! Kram, Sofie

Margareta, Holmsunds blommor sa...

Går helt på din linje när det gäller Ernst och hans program. Kram

londonhem sa...

Ja jag far allt folja dessa programmen genom alla bloggare och pa internet, fast jag gillar verkligen hans enkla rena inredningar.
kram
anna

Pethra sa...

Jättevackert! Han är en hejare på att få det avsklat rena bli kanonsnyggt med några få extradetaljer. Vi har sådana där pinnstolar i källaren, kanske man skulle ta upp dem?

Åsa sa...

Jag såg oxå "Sommar med Ernst" och är lyrisk , det blev ju jättefint ! :-)
( Detta är första gången jag har hittat till din blogg , men jag kommer att återvända!)

Sofie sa...

Kikade inte på hela programmet men vilket slutresultat! Har själv lite svårt för Ernsts överenergi men beundrar honom för hans känsla och smak.

Nilla sa...

Jättemysigt! Jag har sett alla programmen.

Monkan sa...

Ja ingen sommar utan Ernst :-) men som du säger, matlagandet kan de väl dra ner på, lägga i ett eget program kanske.

Det blev verkligen ett lyft i stugan, det var lite ruffigt innan. Fast... jag är lite tveksam till det där stänkmålandet... Han sa att det var nån gammal genuin metod (nåt annat ord) men jag fick mest associationer till 80-tal och/eller trapphus...

(I min profil kommer du nu att se två bloggar, jag har skapat en särskild blog för alla fototeman som jag brukar vara med i).

Annika sa...

Alla: Tack för era kommentarer! Det är så roligt att läsa vad ni tycker! Kram!

Åsa: Välkommen hit!

Jo sa...

Programmet var bra, men vad är det MED de där inredarna som vill stänka färg på väggarna? Jag har väldigt svårt för det! Men Ernst är ju alltid Ernst! Synd att det var sista delen!