fredag 29 augusti 2008

Trevlig helg

Jag ska inte till Formex, som så många andra. I helgen ska jag iväg på andra äventyr - tillsammans med min familj. Visst hade det varit roligt att besöka Formex och titta på alla nyheter och träffa alla trevliga människor. Jag kan nästan bli salig av allt fint man får se. Men jag vet ju att jag får toppenfina rapporter från flera av mina favoritbloggar. Charlotte visar bilder från Formex, redan idag. Jag väljer istället att ta en färg- och formpaus, om man nu kan göra det. Färg och form finns ju överallt! ;) Det känns som att jag behöver tänka på något annat - iallafall för en helg. Jag ska tanka energi och bara njuta av min familj. Jag är tillbaka på måndag! Ha nu en underbart skön helg! Kramar! Y
ddddddddddd dddddddddddddddd ddddddddddddd ddddddddddddddddd dddddd ddddddddddd ddddddddddd ddddd dddd Bilden ovan får illustrera Formex tema; Celebrating traditions. Den kommer från House to home.

8 kommentarer:

londonhem sa...

visst skall man ta en paus och bara vila!!! men som du sager, farg och form finns overallt, ibland blir jag avundsjuk pa folk som kan slappa sitt arbete. Mitt yrke foljer mig vart jag an gar :O)
ha en underbar helg
kram
anna

Linda -Galleri Palla sa...

Tanka på du, vännen! Ha det så skönt! KRAM

Annika sa...

Anna: Ja, ibland behöver man en liten paus. Jag känner detsamma - jag inreder ofta i huvudet när jag besöker nya ställen. Tack! Kram!

Linda: Tack, du rara! Det ska jag ha! Kram!

Vardagstugg sa...

Ha en riktigt mysig helg du med! Hoppas vi tre kan ta en fika nån gång snart, missade ju er sist!

Tapeten på bilden var riktigt snygg, skule jag gärna ha..

Kram/Annelie

Anonym sa...

Ha det nu så skönt! Fler bilder kommer inom kort men nu tar jag också färg och form ledigt. Kram

Anonym sa...

Jag ska inte heller dit, blev lite för omständigt tyvärr. Håller med att det är bra att man får rapporter därifrån iallafall!

Svar: Tack! Ha en underbar helg, kram Sandra

Fröken Fräken ifrån Fryken.. sa...

Du har något att hämta här!

http://froken-frakens.blogspot.com/2008/08/award.html

//kram fridamin

Anonym sa...

Tack för alla bra tips!

Vill tipsa dig om en rolig sida där alla svenska djur hänger, www.mypetbook.se.

Ses där och berätta vad du tycker!

Carl