tisdag 23 september 2008

Badrum

Badrum igen! Jag har en tendens att fastna för badrumsbilder just nu. Vet inte varför - jag har inget badrumsprojekt på gång. Det här stora badrummet får även agera tvättstuga. Ibland är det riktigt snyggt att skippa kommoden under tvättstället. Här passar det fint utan. Metallrören blir bara dekorativa i det här rummet. Det är så snyggt med riktigt stora vita kakelplattor! Återigen vitt och brunt! Fint! Y dddd ddddddddd dddddddddddddddd dddddddddddd ddddddddddddd ddddddddd
Bilder från Hemnet.

6 kommentarer:

alacs sa...

Detta var mer i min smak (än de du hade förra veckan)!!! Ska sparas!! Nu verkar det dock som att vi ev inte har vattenskada, så ingen renovering på stört.

Weronica - En mammas dag sa...

Jag tittar på IKEAS PS-skåp där i bakgrunden. De är ett av mina alternativ för badrumsförvaring. Snart börjar de kakla våra våtutrymmen i nya huset. Spännande är bara förnamnet :)!

Annika sa...

Alacs: Ja, det kan jag förstå! Skönt om ni slipper vattenskada - en badrumsrenovering är ju så omfattande! Då hinner ni fundera mer på hur ni vill ha det!

Weronica: Ja, jag såg det. Jag gillar verkligen IKEA´s PS-skåp! Det står på inköpslistan för nästa IKEA besök! Hamnar inte i badrummet, men passar ju verkligen bra där! En stilren klassiker! Så spännande att det är kakelsättning på gång! Det är ju så roligt att se hur badrummet växer fram! Jag är bara lite avis! ;)

Stämningsfullt sa...

Hej1
ja det var verkligen snyggt!
Kram!

londonhem sa...

jag onskade att man fick lova att ha tvattmaskinen i badrummet i England fast det far man tyvarr inte.:o(
kram
anna

Tina på peppar och vanilj sa...

Du har verkligen öga för detaljer...det är sant att metallrören blir till en smakfull etalj just här!

Ha det gott!/Tina