måndag 15 september 2008

Flowerwave

Jag gillar hela idéen med fina vasen Flowerwave. Köp en eller flera och sätt ihop de till den form och storlek du vill ha på din vas. Flexibelt och bra! Vasen är formgiven av den danske arkitekten och industridesignern Knud Holscher för d-zn. Knud Holscher är en av Danmarks mest prisbelönta formgivare. Han utexaminerades från Det Kongelige Danske Kunstakademi redan 1957. Han har en imponerande portfolio. Väl värd att ta en titt på! ddddddddddd ddddddddd ddddddddddddd dddddddddddd dddddddddddd dddd

d-zn är ett danskt företag som grundades 2003 av Michael Valstorp. d-zn formger, producerar och säljer designprodukter. Företagets ambition är att utveckla produkter som är vackra att titta på samtidigt som de ska vara funktionella och användbara för dagligt bruk. Jag ser fram emot att få se deras kommande produkter! Gissar att de kommer att falla mig i smaken! Y dd ddddddddddd ddddddddddd dddddddddddd dddddddddd dddd dddd dd dddddddddd ddddddddddd Bilder från d-zn.

6 kommentarer:

londonhem sa...

helt i min smak!! alskar saker och ting som ar vackra och funktionella, speciellt saker som man kan andra efter sina egna behov.
kram
anna

Pethra på Design och Inredningsbloggen sa...

Ja, den var snygg och jag gillar också det flexibla. Annars har jag blivit kär i min vas SIA som jag köpte i somras, spiro... något heter den, årets bästa köp!

tinaminastina sa...

Underbar vas!

kram tina

londonhem sa...

du har nagot att hamta hos mig
kram
anna

Maria sa...

Ja, det var verkligen en jättefin vas. Eller flera jättefina vaser. Jag gillar när det är ganska enkelt men ändå väldigt vackert!

Annika sa...

Alla: Ja, visst är den fin! Ni har bra smak! ;) Kram!