torsdag 11 september 2008

Grönt och rött

Jag visar många bilder med en lugn och ljus inredning här på bloggen. Men jag inreder såklart gärna, även med färg och olika mönster. Jag kommer dock aldrig att bli lika vild i mina färgval som vissa inredare, kända från TV! ;) Nej, då är jag något mer sparsmakad. Man bör kunna inreda i olika stilar och arbeta med olika typer av färgsättning som inredare. Som inredare vill jag vara mångsidig, men självklart med en egen touch. Hemma hos mig är det inte så här färgglatt, men det innebär inte att jag inte gillar det. Jag har en stor, härlig pärm med hela NCS-systemet. Alla nyanser! Den bläddrar jag gärna i! Det är ren och skär färglycka! Y dddddddd ddddddddddddd ddddddddddddddd dddddddd dddddddddddd dddd Bilder från Living Etc. (Missa inte godingen som ligger i sängen!)

3 kommentarer:

Sofie sa...

Jag är också väldigt sparsmakad vad gäller färg hemma, jag skulle inte orka med att ha det färgglatt. Hemma vill jag ha lugn, ro och harmoni. Men jag kan definitivt tycka det är fint med färg hos andra :) Vilken söt fåtölj på nedersta bilden!

Trevlig helg!
Kram, Sofie

Rebecka sa...

Vilka fina bilder du visar, är inte själv så jätte mycket för klara färger men det är fint!
Kram Rebecka

Annika sa...

Sofie: Jag håller med dig! Ja, fåtöljen är söt - som en liten karamell! ;) Tack! Kram!

Rebecka: Tack! Jag föredrar också en lugnare färgsättning hemma hos mig, men ibland är det läckert med mycket färg! Kram