tisdag 2 september 2008

Lantligt vitt i danskt hem

Ännu ett ljuvligt danskt hem! Trogna läsare vet att jag är förtjust i gamla brädgolv. Här har det målats vita. Titta på vardagsrummets extra breda golvplankor. Så snyggt! Snygga är också de platsbyggda garderoberna och bokhyllan. Det behöver inte bli dyrare med platsbyggt än färdigköpt, men det kan bli mycket snyggare. Vita överdrag döljer mindre snygga stolar. Är man händig syr man själv sitt lapptäcke i precis de tyger och färger som man gillar. Och en bokstav finns här också - målad i guld! Y dddddddddddd dddddddddddddddddd ddddddddddddd ddddddddddddd dddddd dddd d Bilder från Bo Bedre.

10 kommentarer:

Proforma sa...

Andra bilden...oj,oj,oj, så snyggt med takbjälkarna. Så skulle jag vilja ha det!

♥ Mitt vita hus ♥ sa...

Vackert med vita takbjälkar:)
Kram M

Ihhh sa...

Åh, underbart lapptäcke... Kom att tänka på filmen "hur man gör ett amerikanskt lapptäcke". Den vill jag se igen nån dag. En favorit! Hoppas livet leker! Ha det gott!

Sofie sa...

Tack för din snälla kommentar! Den värmde :) Oj, vad mycket rolig läsning jag har att ta igen här. Vilket underbart hem du visar! Danskarna kan verkligen sin inredning. Älskar också brädgolv, det är någon viss charm med det :) Kram!

Sandra/Vit design sa...

Åh vilket vackert hem! Kram Sandra

Skatan sa...

Ser att det är ännu en lokal nattskata som är i farten :) Vilka härliga bilder. Förstår att man drömmer vackra drömmar i ett sådant sovrum...

Godkväll,

Skatan

Sandra/Vit design sa...

Svar: Jo jag håller med, det skulle vara kul att få veta vad kalaset går på. Kan tänka mig att det inte är så billigt. Kram Sandra

londonhem sa...

harliga bilder som vanligt. Ja jag alskar bradgolv. Sjalv har jag tankt att mala allt golv pa overvaningen vitt. Ja det dar med bestalla garderober har du sa ratt i. Jag skall forsoka special bestalla alla mina garderober, sa att man far det precis som man vill ha det.
kram
anna

Kix sa...

Så himla läckert det var med lapptäcket i den miljön. Jag gillar och tar med mig bilden som inspiration till passande projekt i framtiden!

Annika sa...

Proforma: Ja, jag gillar också synliga takbjälkar - speciellt vitmålade! Märker att jag ofta visar bilder med takbjälkar! ;)

Mitt vita hus: Jag håller med! Kram

Ihhh: Det är så fint med lapptäcken! Jag ska sy ett eget - någon gång! ;) Tack!

Sofie: Tack! Det är verkligen charmigt med brädgolv - ger hela rummet en speciell stämning. Kram!

Sandra: Jag håller med! Kram

Skatan: Ja, ibland är det svårt att komma i säng! ;) Ja, där drömmer man nog sköna drömmar - fint beskrivet!

Sandra: Nej, det kändes dyrt! ;) Kram

Anna: Tack! Det låter jättefint med vitt golv på övervåningen. Ljusar upp, dessutom! Det låter klokt - det blir ju så mycket finare! Och mer "eget"! Kram

Kix: Roligt att du tyckte om bilden! Det är en fin inspirationsbild!