tisdag 9 september 2008

Lyckad blandning

Läcker blandning i det här köket. Blanka svarta "vitvaror", vita lådor med modern touch (jag gillar de runda handtagen), ett vitt vitrinskåp i äldre stil och en matgrupp som andas 50-tal. Och det blir så bra ihop! Den här inredningen gillar jag av många skäl, ett är att delarna inte är för matchade, men ändå fungerar som en helhet. Jag gissar att den här familjen helt enkelt gillar lite olika stilar och har satt samman sina favoriter till en personlig inredning. Sedan har ju köket en mängd vackra fönster. Snyggt med de hängande lamporna över diskbänken. Det är ljust, trivsamt och vackert! Här vill jag hälsa på! Y ddddd ddddddd dddddddddd ddddddddddddd dddddddd ddddddddddd Bilder från Living Etc.

7 kommentarer:

Sofie sa...

Jag håller med dig, skön stilblandning :) Att blanda stilar kan vara otroligt svårt... men vissa får verkligen till det! Sött med de runda handtagen. Kram, Sofie

Proforma sa...

Gillar också stilblandningar, det blir så levande och personligt. Tycker det är svårt ändå att få till det.

Weronica - En mammas dag sa...

wvzSnyggt! Och min inredningsfilosofi i ett nötskal :). Jag gillar att mixa till något som helt enkelt blir jag och vi.

Annika sa...

Sofie: Ja, det kan vara svårt att blanda stilar. Men tycker man om möblerna och sakerna man inreder med, så brukar slutresultatet bli bra! Annars så får man ringa mig! ;) Lite reklam får jag väl göra? :) Kram!

Proforma: Ja, det är just levande och personligt som blir resultatet, tycker jag. Men visst, det är inte helt lätt, alla gånger!

Annika sa...

Weronica: Ja, och du gör det så bra! Gillar din stil, som du vet! ;)

Kix sa...

Läckert och personligt. Jag gillar när man vågar blanda och göra det som man tycker är snyggt även om det inte råkar vara samma "stil".

Annika sa...

Kix: Precis!