onsdag 24 september 2008

Olivträd

Ett ståtligt olivträd som verkligen pryder sin plats. Det stora olivträdet är så vackert mellan de fina altandörrrarna. Och se vilket härligt skuggspel det blir på golvet! Ett vitt rum som värms upp av den terracottafärgade krukan och det vackert gröna! Jag gillar! Y ddddddd ddddd ddddddddd ddddddddddddd ddddd ddddddd ddd dd Bild från Bo Bedre.

12 kommentarer:

Proforma sa...

Gillar gör jag med :)

Lisa sa...

Läckert!

Lisa

anette sa...

Underbart! Jag har ett olivträd (modell mindre) som jag hoppas få att överleva vintern och en dag bli så där stort och fint. Hoppas kan man ju alltid... :)

Sofie sa...

Åh, så vackert! Den bilden gick jag igång på direkt! Älskar dörrarna, allt det vita också olivträdet... i terracottakruka! Mums, höll jag på att säga ;) Kram!

Tina på peppar och vanilj sa...

Riktigt, riktigt snyggt! Jag har precis som Anette i en kommentar över skrev förhoppning om att mina olivträd (2st) ska överleva och bli så där stora! Mina är ganska stora och var rätt så dyra så jag hoppas verkligen att jag klarar dom... Har någon erfarenhet av övervintring av olivträd så tipsa mig gärna!:D

Ha det gott!/Tina

Kix sa...

Det är så snyggt! Vi har försökt att fixa något liknande hemma. Vi fick ett stort citronträd när vi fyllde år som jag har planterat i en stor vitlaserd terracottakruka i matsalen. Det är jättefint. Nu ska vi bara se till att det överlever men det har redan kommit fyra stycken gröna citroner på det så jag hoppas att det trivs! :-)

Tjohalias blogg om inredning sa...

Vilket vackert träd! Det skulle vara kul att ha ett olivträd någon gång i framtiden. Kram Sandra

Ann-Louise [En bulle i ugnen] sa...

Underbart vackert! :)

londonhem sa...

en till som gillar!!! det ar sa fint med olivtrad
kram
anna

En inredoholic sa...

Ville bara titta in o önska en trevlig helg.

Kram Jannice

Annika sa...

Alla: Vad roligt att ni gillade bilden! Det är ju så vackert med olivträd! Jag vill gärna ha ett själv! Lycka till alla ni som ska övervintra era träd! Hoppas att de kommer att klara sig bra! Kram!

Nilla sa...

Så många nya trevliga inlägg att läsa här hos dig! Ha en skön helg.