fredag 26 september 2008

Trevlig helg

Åh, ljuva helg! Full med så mycket att göra! :) Vila, var det inte det man skulle göra på helgen? Nåja. I dag kommer min man äntligen hem efter tre dagar i Stockholm. Sonen och jag (och Ville, förstås) rår oss fint när maken är borta, men det är förstås alltid mysigt när han kommer hem igen! Helgen består av diverse saker som måste fixas, lite ärenden, innebandy och annat. Och mys, film och lite godis förstås! Jag kanske fotar lite om andan faller på! Ha nu en härlig helg och njut av alla härliga höstfärger som naturen bjuder på! Det är ju så vackert! Y dddddddddd ddddddddddd dddddddddd ddddddddddddd ddddddddddd dddddddddd dddddddd dddddddddd dddddd ddddddddd Bild från Bo Bedre.

7 kommentarer:

Margareta, Holmsunds blommor sa...

Njut av helgen! Och tack för dina fina inlägg även den här veckan.
Kram

Jes/Vita villa vila sa...

Hej vännen,

Vilken mysig bild!

Tack för dina alltid så rara ord inne hos mig - jag blir så glad :)

Hoppas du & dina nära får en jättehärlig hösthelg!

Kram/Jes

londonhem sa...

tack for lyckonskningarna..........jag du vet ju hur det ar att ha en egen firma. Som tur ar sa har min man haft en egen ark. firma sedan 80 talet, vilket kanns valdigt skont. Fast som du sager ar det kul men det blir nog mycket jobb!!!

Ja denna helgen skall jag ocksa vila och ta det lungt och bara umgas med mina barn..........fast en liten shoppingtrip skall jag allt hinna med sjalv :O)
Ha nu en riktigt harlig helg
kram
anna

tinaminastina sa...

Visst är det så med helgen...man ska hinna med en massa och sen är det alltid nåt inbokat,plus lite vila också =)

Önskar dej en fin helg med familjen...vi ska pyssla lite ute.En massa ekollon att kratta upp och lite ljung att planta...härligt höstgöra!

kramkram

jennys hus sa...

hösten är verkligen fin med alla färger:-) synd bara att det går mot vintern:-( Trevlig helg. Kram/jenny

Pethra på Design och Inredningsbloggen sa...

Härlig helg till Dig också! Fina inlägg, gillar speciellt den dolda förvaringen. Och björk-gången. Och bilden med höstens trender. :-)

Monkan sa...

Härlig bild, fika är nåt jag definitivt gör på helgen :-)

Jag läste fel först, att det var du som varit i Stockholm, fast jag inte såg dig... ;-) Men det förklarar ju saken, det var ju inte du som var här, det kan ju inte vara nån annan orsak att jag inte skulle ha sett dig :-)

Men jag kan rekommendera ett besök till Stockholm om knappt två veckor, till inredningsmässan! Jag längtar så till mässan!!!