lördag 4 oktober 2008

Frankrike

Jag ser verkligen fram emot nästa nummer av Elle interiör. Där finns ett stort reportage från Filippa Knutsons hem i Paris. Elle interiör har tidigare visat fina bilder från Filippa Knutsons lägenhet i Stockholm. Därifrån kommer den här bilden. Jag har höga förväntningar på hennes Parislägenhet. Med Filippa K´s stil och formkänsla kan jag inte ha annat. Bilden ovan bådar gott! Ni ser lite retro här också - stolen och bokhyllan! dddddddddd dddddddddddd dddddddd dddddddd ddddddddddddd ddddddddddd dddddd ddddd d
Apropå Frankrike; jag blev så glad när jag läste det här igår! Y ddddddddddd ddddddddddd dddddddddddddd dddddddddddd dddd dd Bild från Elle interiör.

6 kommentarer:

Weronica - En mammas dag sa...

Jag är prenumerant och har fått tidningen. Även jag tyckte mycket om det tidgare reportaget i Elle Interiör från Filippa K:s Stockholmshem. De snygga barnsängarna är med även nu :). Det är smådetaljer att inspireras av, men helheten är mer experimentell och inte riktigt min kopp te alla gånger. Men det är väldigt kul att titta in hos människor igen. Nya sammanhang och nya intryck - alla förändras vi ju lite över tid. Kort sagt - köp dig ett nummer av tidningen :)!

Frida sa...

Åh den tidningen MÅSTE jag köpa när den kommer ut!

Fröken Fräken sa...

Har fått tidningen då jag prenumererar - men jag tror att jag ska ta en paus från det ett tag, det känns som om Elle Interiör blivit lite för mycket av att visa upp bara dyra hem som känns mer som installationer än ett hem där någon bor. Trist, för jag har verkligen gillat den! FIlippa K:s hem var dock rätt mysigt!

Anonym sa...

http://www.filippa-k.com/filippa-k/imagery/filippa-knutsson.html

Annika sa...

Weronica: Ja, du har så rätt! Vi utvecklas och får nya intryck med tiden! Och alla bostäder är ju olika! Vi rättar oss efter omständigheterna, men sätter förstås vår egen prägel på det hela! Nu blev jag ännu mer nyfiken på reportaget! ;)

Frida: Ja, jag säger detsamma! ;)

Fröken Fräken: Ja, det är trist när det blir så! Som inredare läser jag gärna ALLT som har med inredning att göra - och många olika inredningstidningar, så jag inspireras även av de "dyra" hemmen. Däremot gillar jag inte när det bara är inrett med möbler som jag kan namnen på - om du förstår vad jag menar! :) Man kan inte köpa sig god smak! Det är ganska tydligt ibland! Nej, en skön blandning blir ofta ett vackrare hem och mer trivsamt att bo i.

Anonym: Jag ska ta mig en titt!

Hemmarikets Charlotte sa...

Jag måste nog dessvärre hålla med Weonika. Jag gillade inte den här lägenheten lika mycket som den som visats tidigare. Alldeles för exprimentellt och konstnärsaktigt i dyr tappning. Kändes inte bra i sin helhet. Men elle lär sälja lösnummer till indredningsnördar som oss som väntat spänt ...