onsdag 5 november 2008

Snart är det jul igen...

Här om dagen så tyckte jag att det kändes lite tidigt att börja visa julprodukter. Idag tittade jag på mina senaste inlägg och undrar vad som hände? Jul, jul och jul! Det är bara att kapitulera - det är dags! ;) Imorgon ska jag och Elin fota juldukningar på Mias Lustgård. Ett roligt jobb! Jag ser fram emot att se hur de har skyltat! Mias Lustgård är en jättefin butik som bl a har Cult Designs produkter i sitt sortiment. De har även nätbutiken Mias Online. Bilderna kommer ni att få se här - och säkert på Elins blogg - när tidningen har kommit ut. Y ddddddddd dddddddddd ddddddddddddd dddddddddddddd ddddddddddd ddddddd ddddddddddd ddddddddd ddddddd ddd ddddd d
Bild från Bo Bedre.

5 kommentarer:

HomeyJonas sa...

Ja, julkänslan börjar komma krypande och växa sig allt starkare här hemma. Det blir nog nytt rekord i julpynt känns det som.

Proforma sa...

Jag försöker nog dra julen lite närmare jul ändå. Känns som man tar ut den i förskott annars!

Ska ändå blir kul att se era bilder!

Annika sa...

Jonas: Ja, det finns mycket fint att välja bland.

Proforma: Jag förstår dig! Jag pyntar inte i förtid eller stressar upp mig över julklappar. Tar det lugnt, njuter och visar lite julinspiration på bloggen. Börjar längta lite bara... ;)

Ann-Louise [En bulle i ugnen] sa...

Åh! Ska bli jätteroligt att se bilderna sen. :)

Jag tycker det är så mysigt med sådana här bilder. Blir helt varm inombords. Så för mig får du gärna visa mer, mer, mer! :)

Stor kram

Veronica sa...

Åååå, så fin bild! längtar verkligen till julen så man får börja pyssla här hemma. Var och handlade lite små saker inför jul igår utan att säja något till min man, han blir galen.......
=)