söndag 21 december 2008

Jul med Ernst

Såg ni Jul med Ernst igår kväll? Den här gången är Ernst på besök hos en familj i Härjedalen. Han inreder, förstås, och hjälper familjen att julpynta huset. Dessutom gör han saffranspannkaka, julgodis, kransar och mycket mer. Som alltid, så är det en lugn och skön stämning. Hela familjen satt och såg tillsammans. Det är mysigt när programmen passar alla. Och inspirerad - det blir man!
dddddddddd ddddddddddddddd dddddddddddddddddd
Jag fick lust att ta fram stora färgburken med vitt, men nu var det ingen renovering som skulle göras. Och alla vill ju faktiskt inte ha vitmålade paneler och tak! ;) Ernst gör ingen besviken - det blev jättefint, mysigt och juligt. Inget ont om Norrgavel - deras möbler är underbara - men Ernst använder sig lite väl ofta av dem. Känns lite som ett säkert kort vid det här laget. Den härliga familjen var ett bra val av TV4. Inte alla som kan vara så pass naturliga inför kameran när man inte är van. Jag kommer helt klart att se nästa avsnitt, som också är det sista. Det sänds på måndag kl. 20.00. Missa inte! Y dddddddddd dddddddddddd ddddddddd dddddddddddddd dddddddddd
Bilder från TV4.

5 kommentarer:

Pethra på Design och Inredningsbloggen sa...

Jag såg det inte, har helt missat det här programmet. Jag kan relatera till att det kittlar i fingrarna att få fram vit färg och penslar. :) Läste hos Frida att det snöar hos er. Lyckos Dig, här är det regnigt, som vanligt på jul. Får nog ta och flytta norrut! ;)

Nilla sa...

Det var ett jättefint program! Jag tittade tillsammans med dottern.

Elin, elinphoto.se sa...

Jo, du tack!
Vitfärgsburken dinglade i min hand men vad hjälpte det :-)))!

Jag skulle gärna ha smakat glöggen, det så så härligt ut när de sörplade glöggen som dessutom var "något" spetsad.

Mysigt var ordet, Ernst kan han :-)!

Kramis!

Anna sa...

Nej, jag missade det... jag får ställa mobillarmet i morgon så att jag inte missar det avsnittet ockå.

Jag önskar dig en riktigt god jul!
Kramar från Anna

Milla of Sweden sa...

NEJ, hur kunde jag missa det...??!!
Vilken tur jag läste det här inlägget, nu får jag inte missa det i morgon med!!