tisdag 9 december 2008

Snyggt med tavelvägg

Ljus och stilren produktbild från Eilersen. Jag gillar deras soffor, men här var det främst tavelväggen och den snygga svartvita miljön som jag fastnade för. Gillar nyansen på soffan och soffborden. Den ger en lite mjukare känsla åt inredningen. Tavelväggar med svartvita foton och svarta ramar = me like! Gulligt med de blommiga kuddarna i soffan som bryter av på ett fint sätt. Vad saknar jag? Jo, en matta. Mitt val; en ljus matta med låg lugg, som finns där och myser till hela inredningen, men som inte gör så mycket väsen av sig. Y ddd dddddddddd dddddddddd dddddddd dddddddddd
Bild från Eilersen.

6 kommentarer:

Lallis - liv och leverne sa...

JA vad fint det är:) Kram Lallis

Proforma sa...

Jag är så nöjd med min tavelvägg som jag visade på bloggen för ett tag sedan. Den är i svart och vitt men jag har också funderat på att variera med bilder med färg som omväxling.

Tjohalias blogg om inredning sa...

Jag älskar den tavelväggen! Längtar till vi skaffat eget så jag kan göra en själv. Givetvis ska motiven vara egentagna. Kram Sandra

Mrs. b sa...

Svar ang. kudden: Tack! Du som är "expert" på inredning :-D - du har inget spontant tips på en bra kombo (färg/mönster) som skulle passa bra till den julkudden?
Gärna rött eller röda inslag.

alacs - Mitt i Fågelsången sa...

Det är verkligen en konst att hänga tavlor snygg. Vi har en tavelvägg i hallen som jag är ganska nöjd med (en bit ned http://alacs.blogg.se/2007/september/nu-ar-var-entrehall-klar-gissa-vem-som-ar-nojd.html)

Ann-Louise [En bulle i ugnen] sa...

Jag älskar också tavelvägger. :) Gärna med olika mörka sorters ramar och svartvita foton.

Kram :)