söndag 1 februari 2009

Kvänumkök med kalksten


Detaljbilder från ett Kvänumkök. En mycket vacker kalkstenskiva. Enkla luckor med stilrena handtag. En stil, som håller i längden. Fin och praktisk förvaring av besticken. I vår första lägenhet hade vi vackra grå luckor, men när man drog ut lådorna så var de av plast. De var varken snygga eller funktionella. Nej, tacka vet jag trä, som på bilden; gediget och vackert. Y ddddddd ddddddddd dddddddddd ddddddddddddddd dddddddddddddddd dddddddd
Bild från Alvhem.

6 kommentarer:

K S sa...

Very unique blog.
Fantastic pictures.

Please visit:
http://bali-worldresorts.blogspot.com

Keep blogging.
Good day.

Anonym sa...

Väldigt vackert - och dyrt säger jag som var inne i köksbranschen när vi valde till huset :)

Annika sa...

Weronica: Ja, visst är det så - jag har dyr smak, brukar min man säga. :) Skämt åsido - det är roligt att visa olika alternativ, från billiga kök till dyrare. Jag gillar t ex många av IKEAs kök.

Anonym sa...

Annika: Visst är det så - jag gör precis likadant och jag delar nog din dyra smak i många fall ;)

Frida sa...

Ja verkligen! Härligt med trä! Har precis renoverat vårt kök och jag hade önskat att det var mer "riktigt" trä! Nästa gång, då ska det bli riktigt gjort!
Kram Frida

Malin sa...

Vackert! Tyvärr är det ju sällan man har möjlighet att välja sina drömsaker rakt igenom. Visst ger trä en härlig känsla. Tyvärr, får jag oftast nöja mig med kompromisser. Blir lätt så när man gapar efter mycket. ;-)