tisdag 24 mars 2009

Inspiration


En liten inspirationsbild så här på tisdagen. Solen skiner här i Umeå och vi har några minusgrader. Ett härligt marsväder med andra ord. Mitt huvud är så fullt av idéer för veckans tema att jag inte vet vad jag ska välja. Ett angenämt bekymmer kan tyckas, men jag vet inte det... :) Jag ska försöka att släppa prestationskraven och bara ha roligt. Idag så ska jag åka en sväng ner på stan och shoppa på Indiska - med ett presentkort på 5000 kr i handen. Sämre kan man ha det. Ha en fin dag! Y *************************** ******************************* ****************** ****************************
Bild från Bo Bedre.

4 kommentarer:

Malin sa...

Tror att det är klokt att försöka släppa på prestation och bara jazza loss! Lättare sagt än gjort! Ha det så kul! Ska bli spännande att se vad du hittar på. :-)

Proforma sa...

Vilken lycka att bara få en slant så där att shoppa för! Ha bara roligt!
Lycka till!

Annika sa...

Malin och Proforma: Gulliga ni! Tack!

Pethra på Design och Inredningsbloggen sa...

Ja, vi har också bestämt oss för att ha kul och släppa prestationsångesten. Annars blir det bara krystat och fel, känner jag. Man är den man är och det ska väl synas. Fast jag får ändå lite prestationsångest när jag vet hur duktig är och hur mycket erfarenhet Du har. Men, men, det får bli som det blir! Kram och ha kul! :)