tisdag 17 mars 2009

IKEA 365+ BRASA


Den här snyggingen dök upp på IKEAs hemsida här om dagen. Golvlampan skrev jag om för ett tag sedan. Jag har bara sett golvlampan i rött och hoppades på att den ska komma i vitt och svart också. Att den kommer i vitt är troligt, nu när golvlampan finns i vitt. ddddddddddddd ddddd ddddddddddddddddddddddd dddddddddddddddd
Vi behöver en bordslampa till hemma och BRASA är definitivt ett alternativ. Jag måste kika på den i butik först. Jag tycker att plattan på lampfoten kunde ha varit lite större för att få en bättre proportion till den stora lampskärmen. Kanske ser det annorlunda ut IRL? Fin är den iallafall! Och priset är helt ok (699 kr). Y ddddddddd ddddddd dddddddddddd dddddddddd ddddddddddddddd
Bild från IKEA.

8 kommentarer:

*SNYdesign sa...

Helt enig! Platten skulle vært større:)Men lampen er fin den:)

Fredrik och Nina sa...

De har mycket fint i lampväg på ikea tycker jag.

Maskroslampan såg jag sist jag var på ikea och betyget blir att man måste ha minst 3.5-4meter i takhöjd för att den skall funka, den är nämligen ENORM. Så ibland blir man besviken.

Annika sa...

*SNYdesign: Ja, men visst är den fin ändå! :)

Fredrik och Nina: Det är svårt att uppskatta storleken på saker och ting utifrån en bild. Jag har också blivit förvånad över att saker har varit större - eller mindre - än vad jag hade trott. Det enda som gäller är att kolla måtten noga om man har tänkt sig produkten hemma. Då slipper man bli besviken. ;)

IKEA kunde gott göra Maskroslampan i en mindre storlek också, så att den passar i fler hem. De flesta har ju inte så högt i tak hemma.

Sara, Skattkammaren sa...

Jag håller med om att den är fin! Tack för tipset angående Swedish Details!

Anonym sa...

Hej!
Gå gärna in på vår sajt - elleinterior.se - just nu har vi en inredningstävling där man kan vinna 25 000kr att köpa inredning för hos R.O.O.M.

Malin sa...

Den lampan är riktigt snygg! Funderar på den till källaren. Kram

Pethra på Design och Inredningsbloggen sa...

Jag har också siktat in mig på den. Och jag gillar att plattan inte är större än den är. En vit sådan, ja tack! :)

Inspirera Mera sa...

Åh vad härligt att den har kommit i vitt! Kram Sandra