måndag 30 mars 2009

Veckans tema - Greenhouse

Veckans tema i bloggtävlingen på kanal5.se är Greenhouse. Det vill säga balkong, trädgård eller liknande. Mitt bidrag är en harmonisk och lite romantiskt inredd balkong. Jag utgick ifrån balkonräckets snickarglädje när jag valde inredningsstil. Mina tankar kring mitt bidrag kan ni läsa här. Där kan ni även se de andras bidrag och rösta. ******************************** ************ *************************** *********************
Vi har fortfarande en massa snö här i norr och det är inte många som använder sina balkonger ännu. Jag tittade ut över vår snöklädda trädgård, iklädd skor och jacka och inredde balkongen i vårgrönska. :) Jag hade dessutom ständiga besök av en förkyld son, hunden Ville och katten Sebastian. De var alla nyfikna och undrade vad jag höll på med. Det var inte planerat att ha med Ville på bild, men han hoppade upp i korgstolen och då passade jag på att fota. Det här var jätteroligt och gav mersmak. Nu planerar jag för nästa tema. Kul! Y ********************** *************************** ***********Veckans tips; Lyktan från Indiska. Den är jättefin! Passar lika bra inomhus och kostar 129 kr. ********************* *********************** *****************
Foto: Annika Persson, Flex Inredning.

17 kommentarer:

Hildur sa...

Gokväll! Det var riktigt roligt att se allas bidrag. Så olika, men alla inspirerande på sitt sätt. Nu ser jag fram emot att få se bilder på nästa veckas tema. :-) Grönt och vitt var riktigt vårfint. Trevlig vecka!

Annika sa...

Hildur: Ja, det var jätteroligt att få se allas bidrag. Härligt med så blandade stilar! Tack! Trevlig vecka till dig med!

Malin sa...

Jättekul att se! :-) Fräscht och fint precis som väntat. Låter som ett jättekul uppdrag. Inte utan att hjärnan spinner loss lite och funderar ut vad man själv hittat på. :-)

Pyssel knåp & barnskrik sa...

din och fixa och donas inredning var helt klart snyggast ...dom andra hade lite väl mycke grejer

StrandviksVillan sa...

Så spännande det här är!
Kul att få se många olika stilar, man kan plocka lite inspiration från varje.
Du hade gjort jättefint och fräscht med grön-vitt!
Kram! Lycka till med nästa projekt!

Marina sa...

Väldigt vackert! Och vilken supersöt vovve du har...=) Lycka till i tävlingen. Längtar redan till nästa veckas tema. Ni är alla så inspirerande!

Proforma sa...

Jag tyckte väldigt mycket om din inredning! Så lugnt och harmoniskt, alldeles lagom med saker och så vitt och grönt som jag gillar.
Kul att se så olika bidragen blev.
Lycka till med nästa!

Fredrik och Nina sa...

Va kul att se allas bidrag. Jättesvårt att säga vilken som är finast tycker jag. Alla är så olika, ingen som har samma stil. Det blir ju mer vilken stil som är snyggast än vilken inredare som är duktigast. Men det kanske går hand i hand och det var det som var meningen?

trevlig kväll
/Nina

purple area sa...

Oj vad duktiga ni är allihop, gillade ditt bidrag jättemycket, bra jobbat!!

karola sa...

Fint och fräscht! vitt och grönt är såå snyggt!

Vardagstugg sa...

å vad fint!

Kram A

Anonym sa...

Sköna bilder! Tänk om våren ändå vore här på riktigt. Nu skiner solen men vem vet, kanske snöar det i eftermiddag.

Jag behöver massor av idéer och inspiration till mitt växthus/uterum så jag måste kolla in alla bidragen genast. Ha en bra dag!

Elin, elinphoto.se sa...

Kul att se alla bidragen.
Jag vet ju vem jag röstar på :-)!

Kram // Elin

Milla sa...

Så kul det här var att se och vad fint du har gjort! De övriga bidragen var också väldigt fina men du fick min röst p.g.a enkelheten och det vilsamma i bilden. Här vill jag slå mig ner och jag behöver inte rusa ut och köpa en massa prylar för att få till det! Inspirerande!
Jag förstår att du smider planer för nästa veckas tema nu. Spännande!!
Kram

Jenny, lixias.se sa...

Snyggt jobbat. Ditt bidrag var det som var mest likt min smak.

Ann-Louise [En bulle ur ugnen] sa...

Så fint! Alldeles lagom och jättejättefräscht. Du är så himla duktig! :) Ville passade perfekt där i korgstolen. Vet vem som får min röst i alla fall. ;-) Är helt matt här idag. Vi har hållt på och buda på ett hus som vi så gärna vill ha men nu översteg det vår maxgräns. Attans. Ajja, det kommer fler. :) Stor kram på dig och tack för grattiset!

Inspirera Mera sa...

Vilket harmoniskt och härligt bidrag! Tack för tipset! Kram Sandra