lördag 18 april 2009

Galgar

När det gäller förvaring, så är det svårt att inte på nämna garderober och klädkammare. De gör det så mycket lättare att hålla ordning i ex sovrummet och hallen. Men sedan ska man ju hålla ordning i garderoben/klädkammaren också. Inte bara stänga dörren till röran. :) Ett tips är att använda likadana galgar. De ser genast mer ordningsamt ut och känslan blir lite lyxig. Och det blir så mycket roligare att hålla ordning på kläderna. ******************** ******************** *******************************************
IKEA har sedan länge fina och mycket prisvärda galgen BUMERANG i sitt sortiment. Nu finns galgen även i vitt. Serien LYCKA med svarta galgar är också en nyhet. Ett set på tre i modellen ovan kostar 99 kr. Snygga! Y ************************* ******************************** ********

Bild från IKEA.

9 kommentarer:

Proforma sa...

Visst blir det mycket snyggare med likadana galgar och Ikeas är verkligen billiga. Bra att Bumerang kommit i vitt!
Fortsatt trevlig helg!

Hildur sa...

Jag har likadana galgar till alla kläder i vår "gå-in"-garderob i vårt sovrum. Betydligt snyggare! Så jag kan inte annat än hålla med dig... :-)

karola sa...

Ja, dom är toppenfina galgarna...jag kör också likadana galgar men modell econony class.... I min garderob när jag bodde i La, hade jag dom fina galgarna....dom såldes på gargesale tillsammans med rubb och stubb i bohaget....vissa saker saknar man :(

Vad bra att du satt maken i arbete (hoppas ni får lite gjort till projektet som ni ändå tänkt fixa därhemma...? ) Lycka till!

Milla sa...

Fina!! Hade gärna bytt ut alla våra plastgalgar mot dessa...
Vad härligt att ni ska resa!
Spännande att få se ditt bidrag imorgon!
Kram

Fru Inredning sa...

Jag köpte faktiskt bomerang i vitt i torsdags när jag shoppade till hallen, superfina:)Och hallen, ljus och fin har den blivit nu.
Kram Kristina

Tina på Peppar och Vanilj sa...

Bra tips! Känns väldigt självklart när du säger det...lika galgar...naturlöigtvis! :)

K R A M // t i n a

ps. bilden var ju faktiskt väldigt snygg i sin enkelhet :)

Pethra på Design och Inredningsbloggen sa...

Vi kör IKEAs vita plastgalgar helt ut. Inte det vackraste kanske, men de är väldigt praktiska! Jag gillar också enheltlighet när det gäller galgar.

Malin sa...

Ikeas galgar är verkligen bra. Får köpa nya varje gång vi är där... På något mystiskt sätt behövs det alltid fler i min garderob. ;-)

Frida sa...

Jag har givetvis investerat i de vita galgarna redan... Är ett galgfreak och en sucker för vitt... en sån vitmarodör. Allt är vitt hemma nu. Speciellt när Jonas flytta med det enda som hade färg. Jag behöver din proffshjälp för avgiftning.

Vi måste boka en fikadejt om jag kommer upp till Umeå i vår! :-)