onsdag 1 april 2009

Tema - tävling

En liten detaljbild från min balkong till temat Greenhouse. Har ni inte tittat på de olika bidragen, så gör det. Rösta gärna. Och helst på mig, förstås. :) Nästa tema är Bjudning. Det känns så roligt! Jag känner mig supernöjd med min idé och ser fram emot att fota imorgon. Det är fortfarande lite läskigt att bli bedömd, men det är väl bara att vänja sig. Fyra teman kvar. ************* ****************** *********************** ****** ''''''''''********

Varje vecka kommer jag att tipsa om en produkt från Indiska som jag gillar lite extra. Eftersom vi inreder med produkter från Indiska varje vecka, så kunde det vara kul, tänkte jag. Den här veckan är det ljuslyktan på bilden, som jag har skrivit om i ett tidigare inlägg. Bilden är klickbar - om ni vill titta närmare på ljuslyktan. Den kostar 129 kr och är så fin. Står nu i vårt vardagsrum och pryder sin plats. Y ********* ************************ ************************** ******************

Foto: Annika Persson; Flex Inredning.

8 kommentarer:

Hildur sa...

Den lyktan är också min favorit. :-) Bjudningstemat ser jag fram emot. Är det nåt jag inte är bra på så är det just dukningar och liknande. Men övning ger färdighet. :-) Roligt är det i alla fall.
Åh, det är så spännande vad ni andra hittar på! Längtar redan till måndag.

Malin sa...

Har redan lagt min röst på dig. :-) Lyktan måste bli min - känns väldigt fin och användbar.

Sofie sa...

Den där lyktan är otroligt fin! Vilket vackert uterum du inrett, min favorit ;) Min röst går till dig! Kram, Sofie

Pethra på Design och Inredningsbloggen sa...

Den där lyktan tittade vi också på, men så passade den inte in i temat, men den är ju så fin. Och din balkong är underbar, underbart ljus i bilderna, man blir på så gott humör!

Fru Inredning sa...

Har sett ditt bidrag nu och ditt föll jag för direkt, harmoniskt, mysigt och fint. En egen oas. Så som jag skule vilja ha det på min balkong.
Kram Kristina

Piffa och Puffa sa...

Självklart läs jag ju rösta på dig. Vad kul med tips från Indiska. Dom har massor av fina saker till otroligt bra priser.
Kramar Anette

karola sa...

Ska bli toppen kul att se nästa tema, lycka till!

ja, indiska har många små rara saker....mmm

Inspirera Mera sa...

Jag är så sugen på lyktan som du tipsar om, den är fin! Ser fram emot att se nästa bidrag.
Kram Sandra