onsdag 20 maj 2009

10-gruppen & Edet

10-gruppens mönster på Edets toalettpapper. Edet kommer i vår med designade toalett- och hushållspapper i en begränsad upplaga. Mönstren är Treviso och Sticks av Birgitta Hahn och Ingela Håkansson. - Det känns roligt att våra mönster har hamnat på en oväntad produkt. Detta ligger i linje med de tankar som vi har haft i 10-gruppen sedan starten 1970 - att sprida bra formgivning genom en vackrare vardagsvara, säger Ingela Håkansson.

10-gruppen hör till mina favoriter. Deras mönster får mer än gärna pryda mitt kök och badrum. Läcker produktbild, eller hur? Y

Pressbild från SCA.

5 kommentarer:

Blogg by Maliin Stoor sa...

Hur kul va inte det där!??!?

JÄTTEKUL!!!

Riktigt rolig idé!!

Ha en skön helg


Maliin

milla-andante sa...

Verkligen kul! Det blir till att bunkra...hihi... Hade varit lite roligare att snyta sig i detta papper den senaste veckan av förkylning och feber...
Ha det så gott!
Kram

Monkan sa...

Det har varit brist på bloggtid på sistone så det är ju länge sen jag kikade in här, men då har jag det gottiga kvar, massa härliga inlägg att kolla ikapp :-)

Åh vilket coolt toapapper. Jag köper alltid nåt extrapris, och då vet man aldrig vilken sort eller mönster det blir... Men det här skulle jag lätt kunna köpa, jag måste gå och kika i deras affär i helgen. Hushållspapper skulle ju inte vara helt fel heller.

IKEA-utställningen, det är inte frågan om jag ska se den, snarare hur många gånger ;-) Undrar om man ska läsa på i lite gamla kataloger först :-)

Tygkassen var ju lysande. Jag brukar lämna kläder till Stadsmissionen (ska dit imorron om det är öppet), undrar om mina gamla kläder blir sålda eller omvandlade till kassar... Vad coolt det skulle vara att se sina gamla kläder. Vilken härlig färgexplosion med alla kassarna upphängda.

Bemz och Marimekko, lysande. Bemz har så många fina tyger! Och ändå köpte jag en enfärgad mörkbrun klädsel :-)

karola sa...

ja det var en hit :)

Ida sa...

Det var en riktigt rolig idé! =)