onsdag 6 maj 2009

Bloggtankar

En sak som är bra med att åka iväg ett tag, förutom det uppenbara att det är superhärligt, är att man får tid att tänka efter lite mer. Jag har funderat mycket på mitt bloggande på sistone. Kanal5.se-tävlandet har haft den effekten. Jag tog lång tid på mig innan jag började blogga. Läste länge toppenbloggar som Living by W (numera En mammas dag), Sara vill fara och förstås Fridas Husmusen. Efter lite push från Isa, som har bloggen Ljuvligt hemma, också en favorit, så startade jag min blogg - Flex Inredning.

Jag har älskat att blogga från första stund. Kombinationen av bild och text passar mig som handen i handsken. Jag älskar färg och form, bilder och att skriva. Mitt huvud är fullt av inredning och design från morgon till kväll. Jag brinner för mitt arbete, som även är mitt största intresse. Tusen tack till alla er som läser min blogg! Utan er vore det inte hälften så roligt att blogga.

Nu tänker jag ta bloggen ett steg längre. Som ni kanske har märkt, så har jag börjat visa fler egna bilder. Det tänker jag fortsätta med. Dessutom kommer det att komma collage med inredningstips framöver. Jag kommer även att åka på pressvisningar. Med början till veckan, då jag har ett helt gäng pressvisningar inbokade. Fördelen med att ha ett eget företag, som jag har, är jag planerar min tid själv och följdaktligen ofta kan åka iväg när jag känner för det. Ni som gillar bloggen som den är kommer inte att bli besvikna - jag fortsätter i samma stil, men lägger till en del nya element. Jag kommer att fortsätta att uppdatera med minst ett inlägg om dagen. Ofta blir det fler, som ni har märkt. Jag kan helt enkelt inte låta bli. :) Y

Foto: Annika Persson, Flex Inredning. Ormbunke på Madeira.

15 kommentarer:

Anne (anness design) sa...

Låter jätte roligt! jag gillar ju din blogg mycket så den blir nog bara ännu bättre :)

Sanna sa...

Det ska bli jätteroligt att fortsätta följa din blogg. Ser fram emot att få ta del av dina tankar och ideer i en "ny" form. Din blogg är så inspirerande och jag tror inte att den blir sämre av din förändring :-)

Weronica - En mammas dag sa...

Vad roligt, Annika! Förändringar framåt är alltid spännande. Jag ser fram emot fortsättningen. Heja!

jojjo sa...

Det låter jättehärligt! :)

Proforma sa...

Först när jag läste så blev jag rädd att du skulle sluta blogga! Puh... tur att det inte var så och vad roligt att det kommer hända ännu mer här inne! Det ser jag verkligen fram emot! Heja på dig! :)

charlotte, linneskåp sa...

Spännande! Jag gillar tonen och stämningen (eller hur man ska säga) du har på din blogg, det kan säkert bli annat än bra det kommande också.

Anonym sa...

Åh vad spännande. Jag har följt din blogg hela tiden, även om jag själv tagit paus i bloggandet en tid och inte kommenterat andras bloggar på ett tag. Din blogg är alldeles full av inspiration! Ser fram emot fortsättningen :)
/ Mamma Mia

Anonym sa...

Det ska bli ett sant nöje att följa dina nya "äventyr" och det ska även bli kul att få se mer utav ert hem. :)

Kram Malin I&D

Vardagstugg sa...

kul! Kram A

Pernilla sa...

Ha ha jag håller med Proforma! Trodde oxå du skulle sluta blogga först...
Spännande med nya tankar och idéer!
SES!

StrandviksVillan sa...

TACK själv!!
Jippii, jag har sett fram emot fler bilder från ditt hem! Bildkollage låter också jättespännande!

Kram!!

Åsa sa...

Gillar verkligen din blogg, kanske mest för att bilderna du väljer tilltalar mig. Spännande att få se mer annat material, men eftersom jag gillar det du gör nu så vore det synd om du lämnade det helt.

Annika sa...

Tack alla för era fina kommentarer! Jag blir så glad!

Proforma: Ha ha, jag kan förstå det när jag läser texten nu och med den bilden. :) Nej, sluta blogga det gör jag inte! Tvärtom!

Charlotte: Tack rara, just tonen och stämningen är en viktig del av min blogg!

Åsa: Å nej, jag kommer verkligen inte att lämna det jag gör nu. Jag kommer att fortsätta i samma anda. Det här är ju den jag är! Jag kommer att variera mig ännu mer, inte ta bort något.

Inspirera Mera sa...

Vad roligt att höra, ser fram emot dina rapporter, kollage och egna bilder! Kram Sandra

saravillfara sa...

Men du, tack för omnämningen, det värmde!
Det låter toppentrevligt med denna planerade utveckling av bloggen. Jag skulle gärna också gå på pressvisningar, det är inget vidare roligt att höra inbjudningarna skramla till i inkorgen, och aldrig gå på någon pga av det geografiska avståndet. För man vill ju gå!
Du gör helt rätt som gör slag i saken och tar dig iväg, heja dig!