söndag 24 maj 2009

En dag på IKEA

Igår spenderade jag och min familj en stor del av dagen på IKEA. Jag gillar att det finns möjlighet att låta barnen leka en timme, med passning. Det ger möjlighet till en timma lugnare shopping. Nu är en timme på IKEA inte så lång tid, men ändå. Vi var där ett par timmar. Vi gick oss trötta. Sonen var mer än less en stor del av tiden. Maken fick nog vid tygerna. :) Ja, t o m jag kände mig rätt så nöjd när vi närmade oss kassorna.

Med hem följde vita krukor (se bild ovan), presentpapper - tjockt med olika tryck på vardera sida (randigt och prickigt), en blå Knodd-tunna till sonens rum och två stora svarta krukor till trädgården + en massa annat smått och gott. Vi har haft en mycket trevlig helg. Men det är alltid skönt att vara hemma igen. Y

Foto: Annika Persson, Flex Inredning.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt, Ikea är alltid en upplevelse =) Jag har likadana krukor, väldigt bra. :) Även jag har pelargoner i mina =)

Follow Me... sa...

I just love IKEA! I'm an interior design graduate so I know EXACTLY how you feel!! I love going to the Pittsburgh Pennsylvania store--less than two hours away for us!!

Hildur sa...

Jag tar inte ens med mig mannen till IKEA. ;-) Han tröttnar redan innan vi kommit innanför dörrarna. Men barnen däremot tycker det är roligt mest hela tiden. Även om dom går med varvet runt istället för att vara i leklandet vilket äldsta sonen får. Trevlig vecka!

Proforma - Irene sa...

Borta bra men hemma bäst... stämmer allt bra!
Men det är roligt att åka till Ikea, alltid hittar man något, finns ju allt där! Bra saker du fick köpt, fina krukor!

Fru Inredning sa...

Å avis jag blir, vill oxå till Ikea:)
Ha en bra dag.
Kram Kristina

*SNYdesign sa...

Ikea er moro, men man blir sliten ja:)Kjempefine krukker