torsdag 4 juni 2009

Hemma hos Tess Merkel

Idag damp senaste numret av Family Living ner i brevlådan. Där finns ett stort reportage om Tess Merkel (Alcazar) och hennes hem. Tess Merkel bor i en nybyggd lägenhet alldeles vid vattnet. Hon har inrett den personligt med en orientalisk touch. Läckert med bokstäverna i fönstret. Och ni kanske känner igen stolen, Small chair black, från Ceannis? Fler bilder hittar du här. Y

Bilder från Family Living.

7 kommentarer:

purple area sa...

Härligt annorlunda, söt tapet!

@nemonen sa...

Annorlunda helt klart men inte i min stil. Det skulle inte passa i ett hus byggt på 20 talet.

Annika sa...

Purple Area: Ja, verkligen! Jag gillar också tapeten.

@nemonen: Det är inte min stil heller, men lägenheten är väldigt personligt inredd och det gillar jag. Tycker att det är roligt att visa en stil med orientalisk touch på bloggen. Det har blivit lite av det. Och det är ju härligt med alla färger. Nej, stilen kanske inte passar bäst i ett 20-tals hus. :) Vårt hus från 1923 har fått en helt annan stil.

Blogg by Maliin Stoor sa...

Fint!
Härliga kombinatioer och MIXAR, nu är vi där igen =) det är MIXARNA som gör hela grejen

Fin inspiration!!

Maliin

Proforma - Irene sa...

Tycker absolut att man kan ha så i ett gammalt hus! Måste väl inte ha "gammaldags" stil bara för att huset är gammalt. Själv har vi en modern stil med mycket svart och stål i ett hus byggt 1929. Kombinationen gör det spännande!

Annika sa...

Maliin: Ja, så sant! Mixa är bra! :)

Irene: Nej, man behöver verkligen inte inreda "gammaldags" bara för att man har ett gammalt hus. Vårt gamla hus är inrett med en blandning av äldre och moderna möbler.

*SNYdesign sa...

Kjempfine bilder! Herlig farge og mønsterkombinasjon:)God helg!