onsdag 3 juni 2009

Ljuvlig tapet

En fullständigt ljuvlig tapet! Blomstrande körsbärsgrenar och fjärilar. Jag tänker mig tapeten ex i ett sovrum eller vardagsrum. Den här bilden illustrerar väldigt bra vilka accentfärger som är snygga till. Titta bara på den hallonröda lampskärmen och den ljust blå lådan. Så snyggt.

Titta också på hur de röda/rosa blommorna tas upp av blomman på lampan och hur körsbärsblommorna kommer igen som dekoration på lådan. Överkurs - men läckert. Det kliar i mina inredarfingrar när jag ser den här bilden. Mycket inspirerande! Tapeten finns även med rosa, gul och röd bakgrund. Y *************************************************
Bild från Den rette hylde.

9 kommentarer:

Magdi sa...

Det är just överkursen som gör att det ser inrett och genomtänkt ut! Tapeten är verkligen härlig, jag gillar den turkosa bakgrundsfärgen.

Annika sa...

Magdi: Jag har inget emot överkurs, men det hade varit fint även utan blommorna på lampan och lådan, tycker jag. :) Jag vill inte att mina läsare på bloggen ska tro att man måste matcha så "perfekt" för att det ska bli bra.

Blogg by Maliin Stoor sa...

Så romantisk!
Jättefina färger och som du nämnde kul detalj med färgerna i lampan..

FINT

Maliin

Malin sa...

Jag förstår var du menar med överkurs. Supersnyggt, men "let's face it" även om man skulle vilja har åtminste jag sällan tid att leta efter de perfekta detaljerna även om jag gärna skulle vilja. Nästan perfekt matchat är oftast gott nog. :-)

Blogg by Maliin Stoor sa...

Hej Igen!

Nu ligger min UtmaningsLista ute, kom gärna in och kolla/utmana =)

Ha en fortsatt bra dag!!

Maliin

Anonym sa...

Verkligen en underbar tapet... helt i min smak :) Kram kram & tack för senast!

Vardagstugg sa...

Jättefin tapet, ja fin bild överhuvudtaget! Gillar färgkombinationerna!
Ja tack för senast, speldosan går varm här hemma :-)

Kram A

Ann-Louise [En bulle ur ugnen] sa...

Jättejättefin tapet!
Blev glad av den. :) Stor kram och ha en härlig dag!

Pethra på Design och Inredningsbloggen sa...

Ja, det var helt ljuvlig! Dottern vill ha ny fondtapet i sitt rum och jag är ute efter något turkost med rosa mönster, glatt, men inte alltför romantiskt. Ska fråga henne om det här kanske passar damen. :) Venus hälsar att hon tycker det ska bli kul att träffa alla bloggisar och att hon gillar grisknorrar... ;)