tisdag 2 juni 2009

Svart elegans

På min blogg vill jag visa olika stilar. Sedan att det ibland drar åt ett visst håll beror helt enkelt på min egen smak. :) Tur att den är rätt så bred. Så från ett nött, charmigt kök i vitt, så hoppar jag till det här eleganta, stilrena köket i svart. Jag gillar belysningen med små pendlar framför fönstret. Och att alla vitvaror är samlade på en vägg.

Den vackra bänkskivan sträcker sig långt och ger plats för att duka fram en härlig buffé. Att matgruppen är integrerad i köket på det här sättet känns trevligt, tycker jag. Lamporna tar igen färgen från de vackra stolarna. Snyggt! Y

Bild från Bo Bedre.

6 kommentarer:

Proforma - Irene sa...

Kan väl se att det förra har sin charm det med men min blick dras alltid åt det här mer stilrena och "inte röriga" stilen.

Blogg by Maliin Stoor sa...

Detta är mer jag..
Har ju själv ett svart kök men i nya projektet Villa Stoor lutar det faktiskt åt vitt, kanske blankt kök..
återstår att se...

Må bäst
Ha en bra vecka

Maliin

Sofie sa...

Det är sååå läckert med svart, och när man vågar mycket svart som här-både luckor och bänkskiva!! Gillar verkligen armaturen :)

Grymt snyggt med andra ord!

Sofie

Malin sa...

Det här är också mer jag. Även om min smak - liksom din - är rätt bred så känns vissa saker ändå mer "rätt" än andra. Det här känns väldigt rätt! Så snyggt!

karola sa...

Jättesnyggt kök, kul att du visar olika stilar det gillar jag! ...jag gillar också så många stilar, finns såå mycket fint, ser fram emot din utmaningslista!

tinaminastina sa...

Snyggt!Svart kök är onekligen fint!

Vi håller på att byta luckor nu i vårt kök...från björk till vitt.Ljust och rent är känslan!

ha en fin dag å kram!

tina