måndag 6 juli 2009

Grönt som gräset

Jag har sett grönt hos fler än en modeblogg i sommar. Det ser ut att vara en färg att räkna med i höst. Och då menar jag en ganska mörk, riktigt grön nyans, om ni förstår vad jag menar. Eftersom inredningstrenderna har en tendens att följa modet, så gissar jag att vi får se en hel del grönt även i inredningsbranschen i höst. Eller kanske det dröjer framåt våren? Fint är det iallafall. *********************
Blanda olika gröna nyanser och/eller mönster, som ovan. Grönt och vitt är alltid fräscht. Någon mörk färg om man vill skapa ytterligare konstrast; svart eller riktigt mörkt brunt. Eller varför inte hålla sig till grönt och lägga till en mörk, mörk grön. Som drar åt svart. Hänger ni med? :) Kan ni tänka er mer grönt hemma? Y ********************************************
Bilder från Sarah Kaye.

8 kommentarer:

Proforma - Irene sa...

Absolut! Grönt är den färg som jag har som accentfärg!

StrandviksVillan sa...

Kul!
Man förknippar ju oftast grönt med våren i inredningssammanhang. Men jag kan tänka att en mörk mossgrön nyans skulle vara fin med plommon på hösten.

Ann-Christine

Lena sa...

Vad roligt, jag har även tänkt på grönt i inredning. Jag tänker mig en djup skog. Med skiftande nyanser.

Lena

Fru Inredning sa...

Grönt älskar jag. Har haft grönt i sovrummet i nåt år nu och jag trivs med det, lite mer åt det olivgröna hållet dock:)
Kram Kristina

Inspirera Mera sa...

Jag har redan en massa grönt hemma och mer grönt lär det bli även på hösten. Kram Sandra

Leena - By the sea i Tosteberga sa...

Min man upplyste mig häromdagen om att han gillar grönt. Herregud, vad chockad jag blev! Han brukar nämligen aldrig spontant uttrycka sig om någonting vad gäller inredning, om jag inte frågar.
Tur att han ofta upplyser mig om att han gillar MIG;-)

milla-andante sa...

Åh tack, nu fick jag massor med inspiration! (Vilket jag brukar få av din blogg!) Tur att det regnar ibland så man får blogga ifred!
Sommarkram

Mrs. b sa...

Fina bilder! Jovisst kan jag tänka mig grönt, fast i lagom mängd.