fredag 24 juli 2009

Tygtavlor

Det är så smart med tygtavlor. Den största hypen kring tygtavlor har lagt sig, men eftersom det är snyggt, enkelt och relativt billigt med tygtavlor, så kommer de nog alltid att vara aktuella. Personligen gillar jag rejält tilltagna tygtavlor framför små. Jag gillar effekten som blir. Titta bara på bilden. Supersnyggt! Att få ha den här takhöjden är få förunnande, men stora liggande tavlor blir fint hos de flesta. Y

Bild från Bo Bedre.

8 kommentarer:

CreativeActivity - Sandra sa...

Jaaa, det är snyggt. Sen så är det ju så lätt att variera tyget om man tröttnar.
Tavlan på bilden var snygg men allra helst hade jag velat ha takhöjden ;-).

*SNYdesign sa...

jeg er så enig med deg! Elsker store formater. Bringer en dramatisk effekt til de fleste interiører:)

[room] by sofie sa...

Tyg tavlor är super... är alltid med i någon form när jag homestagar. Ja, jag gillar oxå att ta i lite! Att ösa på (...som vi säger i skåneland!!!)

Ha det bra Annika och trevlig helg !

Kram Sofie

Lena Skapar och Inreder sa...

Vad roligt att du tar upp det här med tygtavlor. Det ger en stor effekt. Håller på att göra en tavla, hittade en fin ram på loppis som jag målat.

Hade gott Lena

Tina på Peppar och Vanilj sa...

Ja vem gillar inte tanken på den takhöjden tro!? Tygtavlor är precis som du skriver nog aldrig helt "ute".... Ha en trevlig helg!

K R A M // T i n a

Proforma - Irene sa...

Ja, den takhöjden kunde man få på köpet, tycker jag!
Tygtavlor kan man väl alltid ha, perfekt att få ett "konstverk" på väggen utan att det kostar skjortan. Så lätt också att variera också.

Elin sa...

jag håller med! STORA tavlor är så snyggt!

Ha en fin kväll!

Anna sa...

Hittills har jag bara en tygtavla, men jag kan lätt tänka mig att ha fler! Du har nog rätt i att de kommer att "stå sig" många år framöver :-) Hoppas du har en bra helg! Kram Anna