lördag 18 juli 2009

Utställningskök

Man kan faktiskt fynda kök. Har man riktigt mycket tur, så kan man få tag i ett utställningskök. De säljs ofta ut till riktigt bra priser. De utställningskök som jag har sett har varit i jättefint skick. Man kan förstås behöva komplettera med vissa delar, men det brukar inte vara några problem. Det här köket är ett HTH-kök som finns i Jönköping. Det säljs ut till 55 % rabatt!

När min pappa byggde ett nytt kök för några år sedan, så köpte han ett utställningskök. Han fick det hemkört (ibland måste man montera ner och hämta själv). Några få kompletteringar behövdes. Det blev jättebra. Till och med kaklet kunde återanvändas. Y

Bild från HTH.

4 kommentarer:

Proforma - Irene sa...

Visst är det bra när man kan få det till ett sådant billigt pris men det vill ju till att det passar också. Men man får väl komplettera till fullpris resten. Sedan är jag rädd för att det kan vara lite skadat och så... men det får man kanske ta när priset är såpass lågt.

Annika sa...

Irene: Köken brukar vara i jättefint skick. Mycket bättre än många visningsmöbler. I vilket skick det här köket är vet jag dock inte. Kompettera gör man till fullpris, men man kommer ändå så mycket billigare undan.

Inspirera Mera sa...

Det hade jag ingen aning om. Det skulle vara en härlig känsla att kunna fynda ett fint utställningskök. Kram Sandra

My Taste At Home sa...

Läckert med svart kök. Vet inte om jag skulle våga....