måndag 14 september 2009

Omslaget - Residence

Ett fint och fräscht omslag har senaste numret av Residence. Den ljusa tegelväggen är ett vackert blickfång. Man dras in i bilden. Det vita golvet, taket och köket ramar in. Den läckra lampan heter Kvist och är formgiven av Jonas Bohlin. Notera också den extra diskhon. Av säkerhetsskäl så bör man ha en diskho på samma sida som spisen. Tänk hett vatten!

Härligt turkos text. Den stora pricken med text kan jag vara utan. Inte så estetiskt, men kanske väcker den uppmärksamhet bland alla tidningar i butiken? Jag vet inte - jag får hem den i brevlådan. Får och får... :) Och tidningens "slogan"; "Vackraste hemmen, bästa läsningen" är ju sådär lagom ödmjuk. :) Men jag gillar Residence. Det finns mycket läs- och tittvärt i varje nummer. Visst är det så. Y

Bild från Residence.

6 kommentarer:

Skönt Hemma sa...

Jättefint omslag som säkert lockar många köpare! Jag gillar taklampan speciellt :)

Malin sa...

Verkligen fint! Hus&Hems omslag rosar dock inte marknaden den här månaden. :-)

Malin sa...

håller med om det säljande omslaget, fast jag lyckades vinna en av Room by Sofie he he.

Pethra på Design och Inredningsbloggen sa...

Ja, absolut, RESIDENCE är en favorit. Jag försöker dra ner på antalet tidningar jag köper men det blir några stycken varje månad i alla fall. Visst gör omslaget en hel del, absolut!

karola sa...

Ja, jag håller med, vackert omslag till en bra tidning, men stora gröna bollen kan dom ta bort :)

milla-andante sa...

Läckert! Och kul att läsa dina tankar kring tidningsomslagen, för visst påverkar de oss när vi står där framför tidningshyllan... (och gratis är de ju inte heller direkt)
Kram