fredag 11 september 2009

Trevlig helg!

En helg utan någon bokad tid. Det är så skönt. Det innebär dock inte att jag är sysslolös. Vi måste rensa ut lite här hemma. Det blir till att lägga upp en del på Blocket eller Tradera. Sedan blir det omorganisering av kläder. Äntligen ska jag få ha klädkammaren bara för mig själv. Jag jobbar med tre uppdrag nu, så jag ska jobba lite i helgen för att hinna med. Angenäma bekymmer må jag säga. :) Trevlig helg till er, alla rara, som tittar in här. Besöksantalet ökar stadigt och det är jag jätteglad för! Y

Bild från Sarah Kaye.

6 kommentarer:

Elin sa...

Jag har också rensat ut lite här hemma. Otroligt vad man samlar på sig! Tur att blocket och tradera finns. Mitt skräp andras guld och tvärtom, eller?
Kul att dina besöksiffror ökar! Jag är en som besöker din blogg var dag.
Ha en trevlig helg!

Proforma - Irene sa...

Vi har vår lillastuga full med saker och möbler som ska ut på Blocket, kommer mig aldrig för bara. Skönt i alla fall att slippa ha det inne i huset.
Trevlig helg!

saravillfara sa...

Min lördag är desto mer fullbokad, så jag blir lite avis på dig som får tid över till rensning - det brukar kännas så himla bra efteråt!
Lycka till med det och ha en finfin helg!

Catarina sa...

Trevligt, jag funderade också på att rensa ut någonstans för att göra plats för innehållet i flyttkartongerna.
Man skulle ju tro att man får mer plats när man flyttar från lägenhet till hus men dit jag flyttade var det redan ganska fullt.

Jag förstår att dina siffror ökar. Själv har jag rensat bort vissa inredningsbloggar från min bloglovin lista, men dig tänker jag behålla!

karola sa...

Njut av din helg! Ha det så gott...jag organiserar också garderoben, som har blivit min egna :)

Johanna.B sa...

Låter skönt, ska också passa på att njuta av helg och fint väder!

Ha en bra helg!
/Johanna