tisdag 20 oktober 2009

Dölj proppskåpet

När man inreder sitt hem kan man göra det i stora drag, men de små detaljerna är viktiga för slutresultatet. Lösa sladdar är en detalj som ofta glöms det bort. Fäst sladdarna med ex lister, klammer eller clips. Det gör jättestor skillnad för helhetsintrycket. ******************************************************************
En annan sådan detalj är proppskåpet. Bygg en låda som passar över skåpet. Måla eller tapetsera i samma färg som väggen, så trollas den bort. På bilderna ser vi ett proppskåp som "stör" helhetsintrycket i en fin lägenhet. Bara för att illustrera vad jag menar. Jag skulle ha målat serveringsskåpet vitt under hyllan också, men det är ju jag det. :) Y ***************************************
Bilder från Alvhem.

6 kommentarer:

Linda P sa...

Precis så har vi det, på tåv ställen dessutom. Har letat efter färdiga lådor, men inte hittat ngt som passar. Får nog bli en vinterprojekt. KRAM & tack för grattiset :)

Malin sa...

Håller med. Hyfsat lätt att trolla bort också. Vi har tack och lov redan våra moderna proppar inne i förråd/garderober. Nuförtiden tänker man ju på allt redan när husen byggs. :-)

milla-andante sa...

Tänkte på det när vi flyttade in för några år sedan... numer "ser" jag inte proppskåpet pga hemmablindheten... men nu ska det trollas!
Kram & tack för all inspiration åter igen!

House of Jammi - blogg och webshop sa...

När vi flyttade in i vårt hus så satt proppskåpet i badrummet! Hur bra är det? Vi fick ta hit elektriker och trolla bort hela skåpet ner i ett förråd i källaren. Och där kan det synas så mycket det vill :-)

Blogg by Maliin Stoor sa...

Helt rätt!
Något som verkligen stör/förstör..

Fördelen med nybyggen, kan planera in sådant i garderober och andra osynliga ytor..

Må gott

Maliin

Annika sa...

Linda: Ett perfekt vinterprojekt. :) Kram

Malin: Ja, tänk så smart! :)

Milla: Visst blir man lätt "hemmablind". Trolla lite, så ska du se hur snyggt det blir. :) Kram!

House of Jammi: Ja, hur tänkte de då? :) Förråd i källaren är bra till mycket! :)

Maliin: Planering är bra!