måndag 19 oktober 2009

IKEAs jul

De här fina bilderna från IKEA trillade precis ner i min mejlbox. Egentligen så känns det lite tidigt att börja skriva om julsaker, men IKEAs julprodukter har en tendens att ta slut ganska fort, så därför tipsar jag om de iallafall. De allra juligaste bilderna får vänta till senare. *******************************************************************************
Den översta bilden har en traditionell julkänsla över sig. På bilden ser ni bl a JULROS ljusstake, KOTTE dekorationsstrut och SNÖA BAND kudde, duk och pläd. Den nedre bilden har en mer modern, trendig känsla. Här ser vi produkter ur serien KALLT; siluett ljusslinga, kandelaber, kandelaber orm m fl. ************************************************************
Jag vill ha den fina pläden från övre bilden och sötroliga kandelaber orm från den nedre. Sedan är jag nöjd. :) Fina produkter till bra priser, som så ofta från IKEA. Vilka väljer du? Y *****************************************
Pressbilder från IKEA. (Klickbara bilder)

7 kommentarer:

Maria sa...

Nja, det brukar juh börja vid det här laget med julprylar i och för säg. Själv gillar jag minimalistiskt med julpynt, även om rött är en mycket vacker färg.
Gillar ormkandelabern dock.

Tack för en trevlig blogg.

Mrs. b sa...

Jag tycker nog det är rätt ok att smyga sig på med lite julinspiration, bara det inte blir för mycket. Det är ju alltid så mycket att fixa inför julen, så vad man än kan fixa lite i förväg är för min egen del bara tacksamt :-)

Anna sa...

Det är bara roligt att få börja nosa lite på det som komma skall... Jag väljer nog det lite mer moderna, men tycker båda bilderna ger härlig inspiration! Kram Anna

Malin sa...

Nu tycker jag också att det börjar kännas okej med lite jul. Snart bara två månader kvar och jag börjar så smått inse att sommaren är förbi. Mycket fint där! :-)

Vinterkristallen sa...

Ha! Jag visste det!

Jag älskar julen och allt pynt därtill, sambon är dock inte lika förtjust. I helgen var han ute på IKEA och jag anföll honom som en hök vid hemkomst när han berättade var han varit. Men han blånekade att julsortimentet funnits i butik. Men nu vet jag!

Oh, han ska nog få sina fiskar varma! Och jag måste ut till IKEA, helst denna veckan.

Tack för tipset!

Mvh/Emma (nybakad bloggerska, slå gärna en kik)

House of Jammi - blogg och webshop sa...

Nu när det är så mörkt på kvällarna börjar jag nästan längta efter att få julpynta med massor av ljus och ljusstakar - det blir kanske en tur till IKEA.

Proforma - Irene sa...

Verkar som jag är lite motfalls käring då om man läser kommentarerna innan! Jag tycker det är alldeles på tok för tidigt med jul redan nu och har nästan tröttnat på julen när den väl infinner sig. Tidigast mitten av november känns mer lagom. Fina bilder i alla fall!