måndag 26 oktober 2009

Stora Bloggpriset

Jag har fått den stora äran att vara med i bloggpanelen för Stora Bloggpriset 2009. Bloggpanelen består av (och här citerar jag) "ett hundratal av Sveriges absolut viktigaste och bästa bloggare just nu". Klart att man blir glad!

Det kommer att delas ut priser i sju olika kategorier. Ny i år är Design och inredning. Och det är gillar vi ju! Bloggpanelen kommer att nominera fem finalister i varje kategori. Sedan kommer alla som vill kunna rösta på sina favoriter bland de nominerade bloggarna. I början av februari får vi veta vilka som har vunnit. Arrangörer är Aftonbladet och Bloggportalen.se.

Det är extra roligt att vi är så många umetjejer som är med i panelen, tycker jag; Sandra (Inspirera mera), Clara (Underbara Clara) och Frida (Trendenser). Frida bor visserligen i Göteborg, men hon är umebo i grunden. Vill ni läsa mer om Stora Bloggpriset, så kika här. Där hittar ni alla bloggar i panelen. Y

Bild från Stora Bloggpriset.

13 kommentarer:

Grön Iris sa...

Wow, va kul och vilken ära!!!

Grattis till dig!

Kram Linda

Inspirera Mera sa...

Grattis! Jag tänkte inte att det var så många från Umeå, men det har du ju alldeles rätt i. Vad roligt!

Ska du gå på galan?
Kram Sandra

Åpent hus sa...

grattis! for en ære. synd ikke vi nordbaggar-bloggare blir med i vurderingen ;). Lykke til med jobben!

Annika sa...

Linda: Tack rara! Kram

Sandra: Ja, det är kul att vi umebor är så väl representerade i panelen. Visst ska jag gå på galan. Ska du? Det blir nog trevligt! Kram

Åpent hus: Tack! Har ni något liknande pris i Norge? Jag tror inte att jag kommer att få något pris, men det är roligt att vi som bloggar får lite uppmärksamhet. Det tar ju både tid och energi att blogga, men roligt är det. :)

Proforma - Irene sa...

Kul! Visst känner man sig hedrad! Fick också förfrågan och har tackat nej. Läser ju bara inredningsbloggar! Har absolut ingen koll på några andra...

Åse sa...

Grattis, vilket hedersuppdrag, men vilken otrolgt svår uppgift! Lycka till.

Anonym sa...

Hej!

Du är ju med i Stora Bloggprisets panel och här kommer ett tips till dig.

Ta gärna en titt på vår videoblogg som kanske är Sveriges största med över 1200 filmer på Youtube. Videoblogg finns inte som kategori, men det skulle utan tvekan hamna under kategorin "Nöje & Kultur" eftersom det vi ägnar oss åt är nöjen och kultur i allra högsta grad.

Vi filmar endast gratisevenemang i Stockholm, publicerar på Youtube och skriver lite om det i vår blogg. Sedan bloggen startades för ca två år sedan har filmerna visats över 2,5 miljoner ggr världen över. Varje dag visas filmerna i genomsnitt 2000-3000 ggr. Målet med bloggen/filmerna är att sätta Stockholm på världskartan vad gäller kultur, och då gratiskultur i synnerhet.

Här är vår blogg:
http://www.gratisistockholm.nu/videoblogg.aspx
Här är våra filmer:
http://www.youtube.com/user/gratisistockholm

Tack på förhand!

Mvh

Anders
GRATIS I STOCKHOLM

Perlan sa...

Klart att du ska vara med! :)
Grattis!!!
kram

Ann-Louise [En bulle ur ugnen] sa...

Grattis! Vad roligt. :) Kram

Lena sa...

Grattis vad roligt.
Tycker väldigt mycket om din blogg.

Hade Gott Lena

Vardagstugg sa...

Så kul! Vilken ära! Jättekul att så många är från ume =)

Kram Kram

Pethra på Design och Inredningsbloggen sa...

Heja, heja!

Annika sa...

Alla: Tack! Ni är så gulliga! ♥